Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
3 mező 3 keresés? Szerintem ez nem darabra megy, mivel szövegben keresel... hogy az három mezőre van szétosztva egymás mellé vagy egyben van, mindkét esetben ugyan annyi szöveget kell betölteni, és ugyan annyit kell átnéznie hozzá ...de sonar jól mondja, csinálsz egy próbát, és kiderül
...viszont ha megcsinálod, majd írd be az eredményt, kíváncsi vagyok
( értem, hogy te a 3 cellás megoldásnál beírod OR-ral, és az szemre olyan, mintha háromszor annyi munka lenne a MySQL számára, de nem hinném, hogy ennyire "buta" lenne a MySQL motor, hogy így is hajtja végre, hanem betölti azt a három egymás melletti mezőt, ami esélyes, hogy fizikailag is egymás mellett lesz, és végignézi a szöveget az első találatig, ez pedig szerintem a mérhetetlen különbség tartományába fog esni )
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- ASUS ROG Zephyrus M16
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest