Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
3 mező 3 keresés? Szerintem ez nem darabra megy, mivel szövegben keresel... hogy az három mezőre van szétosztva egymás mellé vagy egyben van, mindkét esetben ugyan annyi szöveget kell betölteni, és ugyan annyit kell átnéznie hozzá ...de sonar jól mondja, csinálsz egy próbát, és kiderül
...viszont ha megcsinálod, majd írd be az eredményt, kíváncsi vagyok 
( értem, hogy te a 3 cellás megoldásnál beírod OR-ral, és az szemre olyan, mintha háromszor annyi munka lenne a MySQL számára, de nem hinném, hogy ennyire "buta" lenne a MySQL motor, hogy így is hajtja végre, hanem betölti azt a három egymás melletti mezőt, ami esélyes, hogy fizikailag is egymás mellett lesz, és végignézi a szöveget az első találatig, ez pedig szerintem a mérhetetlen különbség tartományába fog esni )
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- GL.iNet OFF topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
...viszont ha megcsinálod, majd írd be az eredményt, kíváncsi vagyok