Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
03061981
tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Nekem is működik.
Kijelző sokat nincs használva, mert tévére kötve egér-billentyűvel használom, leginkább filmnézésre, netezésre. Folyamatosan töltöm. Egyébként 2012 Augusztusi MM vásárlás. ParanoidAndroid 4.3-as rommal. Eddig egyszer fagyott le, egyszer pedig lemerült, mert a töltő csatlakozó kicsúszott a helyéről. Egyébként Nektek is "könnyen jár"? 
-
03061981
tag
válasz
Mixmonsterx
üzenetére
Leírásod alapján megcsináltam és sikerült a művelet!
HDMI működik (duál nem számít)
Wifi továbbra is gyenge (vettem még egy router -t)
Egyelőre próba üzem amíg nem találkozom hibával. Egyébként négy napja vagyok boldog - boldogtalan tulajdonosa ennek a kínai csodának. Kijelző az egyetlen fájó pont a nexus7 (2012) után.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Autós kamera eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kijelző sokat nincs használva, mert tévére kötve egér-billentyűvel használom, leginkább filmnézésre, netezésre. Folyamatosan töltöm. Egyébként 2012 Augusztusi MM vásárlás. ParanoidAndroid 4.3-as rommal. Eddig egyszer fagyott le, egyszer pedig lemerült, mert a töltő csatlakozó kicsúszott a helyéről. Egyébként Nektek is "könnyen jár"?