Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVzse
csendes tag
válasz
itaprak
üzenetére
Idéző jelek nélkül írtam, persze :-)
Copyztam mindent, átnéztem, nem hiszem, hogy elírás lenne benne, a fő parancsokat megnéztem a twrp oldalon is jó, valószínűleg a file formájával lesz gond, hazamegyek megcsinálom file menagerrel is.Viszont a backup script file-t megszakértettem, ami működött, hát abban nem csak ennyi szöveg van, pl. úgy kezdődik, hogy "start twrp 2.4.6.1 on" (fejből írtam ez nem teljesen pontos, de valami ilyesmivel), lehet ebből kell átrakni a fejlécet, meg egyébb okosságokat.
-
DVzse
csendes tag
válasz
itaprak
üzenetére
Az ég küldött ide! :-)
Két napja ezzel szendvedek a scripteléssel, én is olvastam a twrp fórumon, hogy ezzel lehet (valakinek betört a képernyője és erre javasolták), én a backupot és restorét már eltudom indítani, igaz nem én írom meg a scriptet hozzá hanem a root menager apk. Köszi, hogy leírtad pontosan, gondolom a megfelelő file nevekre írkáljam át.
Na nekikezdek...
Kiváncsi leszek, hogy az aláírás hitelesítési problémán áttud e lépni... én itt akadtam el a twrp-ben a nem működő képernyőn túl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Energiaital topic
- Halls of Torment teszt
- Anime filmek és sorozatok
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Packeta
- Windows 11
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő