- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVzse
csendes tag
válasz
pedro21 #5066 üzenetére
Köszi! Már bírkozom vele, elsőre a twrp miatt már berigiztem valami GitHub egyletbe, most a fórumra és azt kéri írjak hármat, hogy hozzájthassak dolgokhoz (miért kell így szopatni a jónépet), írtam valamit de az megsem jelent rendszer egyből törölte és még mindig kell 3-at :-(
ezzel elleszek ma!
Mindenesetre köszi mégegyszer! -
DVzse
csendes tag
válasz
pedro21 #5063 üzenetére
Légyszi leírnád nekem (magyarul) nagyvonalakban mit hogyan, mert már megőrülök a guglifordítótól és szerinetem nem értem az ott leírtakat, mert 3 file van alul amit leszedtem, de a leírásban teljesen másokat kér és azok linkjét sehol sem lelem. Nagyon nem vágom, ezekből nekem nem áll össze a kép:
"Mediacom 860S2 - Mediacom 870S2 - Gadmei E8HD
* Grab TWRP recovery from this thread, unzip it and follow its instructions.
* Put rom (pa_elf2-$VERSION-$DATE.zip), gapps (gapps-jb43-core-amlogic.zip), factory-reset, "singleuser", MDPI pack and compatibility zip on the microsd card.
* Turn on the tablet keeping pressed VOL- and POWER untill you see the green droid.
* Flash factory-reset, rom (pa_elf2-$VERSION-$DATE.zip), gapps (gapps-jb43-core-amlogic.zip), "singleuser", MDPI pack and compatibility zip.
* Now select "Reboot system".
* Enjoy ParanoidAndroid!Mediacom 860S2 rc1
Mediacom 870S2 rc1
Gadmei E8HD rc1"Köszi!
-
DVzse
csendes tag
válasz
pedro21 #5059 üzenetére
Hátha jó lesz, nekem ezek lejöttek regisztráció nélkül:
"860s2-cm10.2-singleuser_compatibility-rc1.zip"
"870s2-cm10.2-singleuser_compatibility-rc1.zip"
"e8hd-cm10.2-singleuser_compatibility-rc1.zip"plusz még a "factory-reset.zip" is
Kérdésem a mutatványhoz kell itt is a TWRP 2.6-os? Mivel indítom, ha kell a sok közül melyik a gadmeire való?
Köszi! -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest