Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
I2oli
tag
válasz
pube111
üzenetére
Egyáltalán nem gond ha rootolod, illetve a gadmei-s rom miatt sem lehet problémád a szervizzel, ha jól emlékszem volt aki a supportot kérdezte meg róla és ők erősítették meg.
Én az elsők között vettem ezt a tabot (és lehet szerencsés darabot fogtam ki) de eddig a beragadt akku volt a gondom vele, illetve a gyári rommal HDMI hang recsegett a TV-n, ezt az frissebb myaudio rom javította.
Szerintem próbáld "orvosolni" magad ezt a 100% akku beragadást, mert tényleg nem nehéz (nekem életem első rootolása emiatt volt
)(((JoHnni kolléga linkelt róla oldalt anno, ha nem találod megkeresem)))
Új hozzászólás Aktív témák
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)