Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazad van elismerem,mindenhol hallani,az acernek is legendas szervize van,sonyek szervizerol is odakat zengnek,de johat a samu es nokia is ebbe a listaba...nekem rossz tapasztalatom mondjuk,egyikkel sincs,nokia es samu volt szervizben ,de azzal nekem nem volt gond,de olvastam hajmereszto dolgokat a mobilarenan a szervizelesekrol.....ami nekem referencia a myaudio,na azert az szep halal volt hogy naluk volta kutyum 2 es fel hete,hivom oket es meg azt se tudtak megmondani hogy merre van ,egyatalan naluk van e,kozben a szervizponton a leadas masnapjan elkuldtek nekik es sorolhatnam...ha ezt a samu vagy barmelyik eljatszana velem ugyanigy lehuznam a keresztvizet roluk.....szerintem a szerviz gondok abbol akadnak minden fele ,hogy piszlicsare ,penzehes kft javitanak,csak a penz folyon be,takolnak egyet oszt csokolom,mert nem hiszem hogy nyugaton ezt eloadhatnak a gyartok...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest