Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
royalka
őstag
Recovery nem azért van mert rootolt hanem mert feltettél egy oylan CWM-et amibe van vagy alapból volt benne. Amúgy nem értem hogy mi ez hogy a rootal ugrik a garancia? Vissza lehet állítani, ha meg meghalna a rendszered akkor meg szinte esélytelen hogy ebbe belekötnének. Vagy miért nem rootolod?
-
Fritz Teufel
addikt
Mint műszaki szakember, nem nagyon értem, hogy a kettőnek mi köze egymáshoz. Az elektronikai alkatrészek bizonyos hőmérséklet tartományban működnek, a szélsőséges hőmérséklet tönkre teszi őket. Ezt nem lehet szoftveresen javítani. Egy próbát persze megér. Semmiképpen nem szabad elmondani, hogy mitől sérült az akkumulátor, mert ugrik a garancia. Az összes elektronikai cikk garanciájában ki van emelve, hogy többek között kerülendő a szélsőséges hőmérséklet tartomány (a kínai ratyira meg főként érvényes, hiszen annak is örülhetünk, hogy egyáltalán működik).
Az akkumulátor kalibrációjához mindenképpen szükséges a root, hiszen a rendszerfájlokhoz szeretnénk hozzáférni és törölni. A legegyszerűbb megoldás ennek az alkalmazásnak a használata. A haladók manuálisan is törölhetik: Íme az elérési útvonal: /data/system/batterystats.bin. Mint mondtam, root szükséges!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest