Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
2-3 hetet mondtak a javításra,abból 1 már eltelt
azért van egy kis para mert nem a myaudios hanem a stock gadmei es rommal feküdt meg,remélem nem lesz gáz nekem belőle...Lehet lassabban tölti be lock screent és a töltési időt látod villanásnak(amig még nincs kint a kép)nekem meg amikor olyanja volt standby bol egy pillanatra invertált fakó szinekkel éledt fel ,de hamar egybekapta magát utána.A villanás amiatt is lehet hogy alvóban 96 mhz megy proc és az élesztésre kicsit lassan reagál...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- Surface GO 1, 2, 3 - PRO 8, 9,10, 11, X Magyar Világító Billentyűzet
- iPad Pro 11 3. gen (M1, 128 gb / wifi)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
azért van egy kis para mert nem a myaudios hanem a stock gadmei es rommal feküdt meg,remélem nem lesz gáz nekem belőle...Lehet lassabban tölti be lock screent és a töltési időt látod villanásnak(amig még nincs kint a kép)nekem meg amikor olyanja volt standby bol egy pillanatra invertált fakó szinekkel éledt fel ,de hamar egybekapta magát utána.A villanás amiatt is lehet hogy alvóban 96 mhz megy proc és az élesztésre kicsit lassan reagál...