- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
timeslip.hu
csendes tag
Hat en nem jutottam el a faragasig. Egyszeruen furtam a hatlapra ket lukat, ott jott ki az alaplapra forrasztott viszonylag massziv vezetek, majd ezt a akksi vezetekeivel osszeforrasztottam, vegul az akksit blutackkel es duct tape-pel rogzitettem a hatlaphoz.
Igazabol ezt ideiglenes megoldasnak szantam, de a kisfiam megoldotta, hogy ez lett a vegleges, ugyanis leejtette. Az uveg eltort, a kepernyo felso felen meg mukodik az erzekeles, de ez igy mar nem sokra jo.
Most gondolkodom, hogy mi legyen vele, vegulis szukseg eseten lehet hasznalni pl. kulso egerrel, billentyuvel, csak nem tudom van-e szuksegem erre. Valoszinuleg nincs.
Azt tudja valaki, hogy esetleg uveg nelkul lehet ezt hasznalni valahogy? Vagy az uveget potolni valahogy?Amugy az akksi az pazar, tok jol tolti, jo sokaig birja vele. Angry Birds Epic alatt erzesre nem is melegszik. (mast meg nemigen csinaltunk vele mostanaban)
Valoszinuleg veszek vmi olcso Galaxyt helyette, a legfobb ok erre a tomege. Szuper gep ez a 808DCC, nagyon elegedett voltam vele, de azert az hamar feltunik, hogy bizony eleg nehez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest