Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Permet Elek
senior tag
Nem kell hozzá +40. Erről beszélünk. 45-ért samu van. 1-2 napos. 30-ért meg, jobb mint ez. Kapásból cserélted a gyári romot. És az akkuhibád is előjött, és fog is bizonyos időközönként. 3perc helyrehozni. De, hogy még így se működik korrekten, elhiheted. Nem elhangolódik, mert a romcsere sem oldja meg. Ott nagyobb gond van. Magberagadás is érdemes megnézni. Mert nekem se tűnt fel semmi, még nem néztem meg. És sajnos offba volt.
Szóval. Drága. Szupport 0-a. Eladhatatlan. Szervíz katasztrófa. Hibalista akad bőven. Nekem mind előjött szépen sorban. Bár még nem halt meg. Működik. Javítottam minden gondot. De ma, ha tabot kéne vennem. Nem ezt venném. Ha nincs pénz jobbra, akkor sem. Házon belül a 708dcc is jobb választás. Ha nincs pénzed jobbra.
És nem neked írjuk. Hanem azoknak, akik még ma is ezt vennék. Hogy inkább ne. Mert drága. És nem jó.
Inkább vegyen sokkal olcsóbban hasonlót. Ha netán gondok akadnak vele, vagy meghal. Egy éven belül vagy utána nem sokkal. Ami a 808dcc-n valószínű az akku és a marokmelegítő processzor miatt. Ne essen annyira fájóan neki.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő