- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasyinto
csendes tag
Igen, ez zavar egy picit engem is , hogy nem jött ki a JB. Vagy mégis!? Nagyon azon vagyok, hogy beugorjak az auchan-ba. kíváncsi lennék a 4.1 es jelenleg futó (8-28-ig) hirdetés hitelességére. Bár bevallom az extrem digitálnál szerettem volna megvenni a készüléket, de mindenképp garancia kiterjesztéssel. Ami gubanc, hogy ma mondták, hogy a biztosítójuk felfüggesztette a tevékenységét, ezért nem is lehet extra garanciát kötni. :-( Az auchan is ad extra garit... kíváncsi leszek... ha más nem, és tovább hergelem magam, bevágom magam az autóba és megnézem.. De tényleg zavar, hogy a többi széria már rég 4.1-el fut, ez a típus pedig mint elhagyott zabigyerek áll a mezőn. Pedig nagyon sok szempontból ez a készülék lenne jó nekem is, de 40.e pénzt arra, hogy utánna ne foglalkozzon velünk a fejlesztő csapat, és lemaradjuk a többiektől, nem lenne szimpi, Viszont ha belegondolok még a nagy gyártók sem mind jöttek ki a 4.1-el....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest