- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasyinto
csendes tag
Igen, ez zavar egy picit engem is , hogy nem jött ki a JB. Vagy mégis!? Nagyon azon vagyok, hogy beugorjak az auchan-ba. kíváncsi lennék a 4.1 es jelenleg futó (8-28-ig) hirdetés hitelességére. Bár bevallom az extrem digitálnál szerettem volna megvenni a készüléket, de mindenképp garancia kiterjesztéssel. Ami gubanc, hogy ma mondták, hogy a biztosítójuk felfüggesztette a tevékenységét, ezért nem is lehet extra garanciát kötni. :-( Az auchan is ad extra garit... kíváncsi leszek... ha más nem, és tovább hergelem magam, bevágom magam az autóba és megnézem.. De tényleg zavar, hogy a többi széria már rég 4.1-el fut, ez a típus pedig mint elhagyott zabigyerek áll a mezőn. Pedig nagyon sok szempontból ez a készülék lenne jó nekem is, de 40.e pénzt arra, hogy utánna ne foglalkozzon velünk a fejlesztő csapat, és lemaradjuk a többiektől, nem lenne szimpi, Viszont ha belegondolok még a nagy gyártók sem mind jöttek ki a 4.1-el....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest