Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
hello, én voltam az aki azt írta csíkozódik a kép
De, mint írtam is, töltés közben futtatva tesztprogit jött elő néhány ilyen zavar, egyébként se játék se film alatt nem, és azóta sem.
Nálad jól mutatja a töltöttséget, mert nekem azzal is vannak gondok?
Egyrészt nem látom mi használja az aksit, csak a grafikon van, másrészt nem jól mutat, vagyis ha lekapcsoltam (nem ki, hanem csak simán alvásba) akkor 3-4 óra múlva a 70%-os töltöttségről azt mutatta, hogy lemerült 8%-ra. Kikapcs-bekapcs és visszaállt 65%-ra. Aztán meginr ez játszotta, meg azóta is.
Plusz nálam a bal oldali hangszóró hangosabb, a sarkokban bevilágítás van (elviselhető, a legrosszabb a jobb felső sarok) és van egy rizsszem méretű világos folt a kijelző jobb alsó saroktól úgy kb. 2/3-ánál.Ez meg csak világos felületen, pl. böngészés közben látni.
Az üzletből egyébként felhívtak még szerdán és még csütörtökön is, hogy miket tapasztaltam, mi a véleményem a tabról. Úgy néz ki, ki is cserélik majd.
Ettől a kis mizériától eltekintve tökéletes készülék, és ha tényleg ki lesz cserélve, azt mondom, hogy megéri, mert eddig mindent vitt bármit próbáltam.
Ezeket a hibákat pedig egyelőre betudom annak, hogy az elsők között jutottam hozzá a tabhoz most kedden.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S11 Ultra X930 256GB 5G
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De, mint írtam is, töltés közben futtatva tesztprogit jött elő néhány ilyen zavar, egyébként se játék se film alatt nem, és azóta sem.