Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
A Motorola TurboPower 68W tud
11 V / 6,2 A -t is.
USB-PD 3.0 / PPS / QC GaNDe, hogy a fenti adat a PPS-re is vonatkozik-e nem tudom ...
Ez csak USB-C-s egy kimenetes töltő.
A VOOC pedig A-ról indul, ha jól tudom.
Szóval, akinek van tesztelhetné.De van 50 W-os kombi (kétféle USB- kimenetes)
TurboPower töltő is.
Ezek külön is kaphatók.Az Amazon site-okon mindenféle jobbnevű töltő is van és ezeket rendszeresen akciózzák.
És általában sok vélemény, leírás is van ...
mihez jók, mihez kevésbé. -
citizen05
tag
Azt olvastam,hogy kamerában nem annyira jók.
Több tesztelő is véleményezte, hogy ha fontos a jó kép akkor nem ez lesz a befutó. Bár ez akkor hangzott el amikor még megjelent újként. Lehet,hogy azóta történt pozitív változás. Nekem azért lenne fontos a jó minőség, mert sokszor megnézzük a tv .- n az elkészült képeket .S gondolom,hogy olyan nagyban jobban előjönnek a hibák. Ezért esett ki nálam s ismeretségi körömben
senkinek nincsen ilyen telefonja.
De azért köszönöm a tippet! -
48V a max a szabvány szerint.
Az IKEA töltöje is képes 20V-raCsak a teljesség igénye nélkül:
Az USB-C porton keresztül 20V feszültséggel kompatibilis telefonok elsősorban az USB Power Delivery (PD) szabványt támogató modellek közül kerülnek ki. Az alábbi gyártók és telefonmodellek használhatnak ilyen töltést:Samsung: Galaxy Note10+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S22+, Galaxy S23 Ultra, Galaxy S24 Ultra, valamint a Galaxy Tab S7 és újabb táblagépek.
Google Pixel: A Pixel széria újabb modelljei, amelyek támogatják az USB PD-t.
OnePlus: Egyes OnePlus modellek, például a OnePlus 10 Pro,
-
2,25A és 20V
Az IKEA 45W-os töltőjénél felesleges gyorsabb, ezzel is rendesen melegszik a telefon
IKEA SJÖSS 45W -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bemutatkozott a Nothing két új modellje. Korlátozott számban ugyan, de az előrendelés mellé ajándék 45 wattos töltő jár.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest