- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #22043 üzenetére
Ha most kellene venni TV-t semmi mást nem néznék csak, hogy baromi nagy legyen, fullhd, valós 100Hz tudja az elektronika azt csá. Nem tudom milyen távolságból néztek TV-t de egy nagyobb képernyő szerintem több élményt ad mint egy fostos 3D. Következő TV-m majd úgy 10 év múlva
50"+ de akár 60" legyen ezt most leszögeztem a 40" és 37" után. Fél év után a 40" baromi kicsinek tűnt, ott elvitte a hype - első led samsung, vékony tv...stb. Mondjuk az húzós is volt mert 300k vót
-
busman
veterán
válasz
40H6500.pont,nekem is az van.
-
Winne
nagyúr
válasz
Aztán majd jól kiderül, hogy a 3D roncsolja a szemet és akkor lesz a fordulat.
-
v-paci
aktív tag
válasz
Mondjuk, ha jó fhd paneles tv-t választasz, az nagy valószínűséggel úgyis 3d-s lesz. Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem feltétlenül kell bedőlni ezeknek a "marketing szent gráloknak", mint 3d, uhd, sokhertz, meg smart fisz-f@sz... inkább legyen fontos a jó képminőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Újszerű LG OLED 55 CX3LA(4K/120Hz)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest