- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Ez elég érdekes. De gondolom akkor füled előbb utóbb megszokja.
Igen igazából egy ilyen high end füleshez kellene külön egy király dac (amiről írtál eléggé jó lehet
) + külön egy király amp. Vagy egy egybeépített 1000+ dolláros valami.
De ki bírja ezt anyagilag?Igen végül is különbözen szólanak ezek az ipodok. Meg kéne hallgatni őket egymás mellett, hogy lehessen ebben dönteni. Biztos akkor tied egy jobb fajta. Én még sajnos nem hallottam.
(#109) bkercso
Igen állítólag a htc-nek is van egy igen jól sikerült zene telefonja. Most nem tudom a nevét sajnos.
Szóval néha kidob minden gyártó egy egy értelmes darbot, de ettől függetlenül én csodát nem várnék egy telefontól.
Nekem van egy wolfson dac-os wave1-em. Bizonyos szintig elég, de egy idő után nem árt valami jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest