- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
maszekember #163 üzenetére
Ez is általában minden termékre igaz. A legtöbbet az alsó közép kategóriából adják el. Ez nem annyira pénz kérdés, hanem inkább az, hogy az emberek erre vannak beállva.
Drágának drága, de azért a gazdagabb társadalmakban ki lehet ezt az árat termelni. Én ha meglesz, remélem hogy előbb utóbb igen, személyesen is megmutatom neked.
Az jobb minden tesztnél.
Nincs, de azért én nem mondanám azt, hogy apple szintű lehúzás. Ez azért egy elég jól sikerült darab, nemcsak a head-fisták szerint. Jópár tesztet elolvastam és mindenhol elég pozitívan nyilatkozak róla. Hangzásban állítólag nem vagy nem nagyon marad el szerintem az új hifimen-től, ha japán változatot nézzük akkor meg pláne nem...
Maradjunk annyiban, hogy akkor tudok, róla bővebben nyilatkozni, ha kezemben lesz.Ok, a 256gb az tényleg nem rossz. Ezt el kell ismerni.
Az egyéb hardver meg szerintem ilyen termékeknél kicsit másodrangú szerintem.
Én is asztalit vennék, de nálam ez most nem annyira opció. Másrészről ha asztali dolgokat vennék az nagyon sokba kerülne nekem.
Én nem annyira vagyok híve a fokozatos fejlesztésnek.
Igen ezért kompromisszumos. Viszont arról csak találgatni tudunk, hogy mennyire.Ha két jogász vitatkozik, ott elég kevés az esély a közös nevezőre.
Kolléga!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Robogó, kismotor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VGA kibeszélő offtopik
- Óra topik
- ASUS ROG Ally
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest