Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1661) IRO21 válasza Attici (#1660) üzenetére


IRO21
aktív tag

Hááát...ez jó kérdés.
Előbb-utóbb lesz utángyártott az új patronokból is. Szerintem attól függ, hogy mennyit fogsz nyomtatni addig. Én azért mertem megvenni az újat, mert viszonylag keveset nyomtatok, és lehet hogy még ki sem fogy a gyári már tudok venni chipes utángyártottat :)
Az iP4850, meg az összes új Canon is ugyanezt a tintát használja, szóval ha lesz utángyártott, hamar fog terjedni, de kérdés hogy mennyi idő alatt tudják feltörni az új chip védelmét! Erre sajnos semmi garancia nincs :(

Nekem annyiban könnyebb dolgom volt a döntésnél, hogy az MP560 szóba sem jött a CD nyomtatás hiánya miatt, 640-est meg már nem kaptam sehol.

Ha Nálad nagyon sok tinta fogy, akkor talán ez lehet a döntő szempont. Ha nem annyira sok akkor nézd meg, hogy van-e valami amiben az új jobb lehet (mint pl. az automatikusan kinyíló papírgyűjtő tálca, cd nyomtatás vagy bluetooth lehetőség :) ), és az segíthet dönteni, már persze ha szükség van ezekre a funkciókra!
Bosszantó lehet, ha csak a tinta miatt veszed meg a régit, és következő héten megjelenik az újhoz is. Persze ugyanez fordítva, ha hónapokig gyári tintával eteted az új nyomtatót, az sem ideális helyzet :)

Nem irigyellek :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.