Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
codec
senior tag
Igen, én is ezekből a mindenféle emergency boot cd-kből szedegettem össze a programokat(ahány cd annyiféle boot mérettel találkozam), de a menü részét azt nem igazán vágom, és az egy igencsak sarkalatos pont lenne.
Ha a menüt batch programozással meg lehet csinálni, akkor elvileg az menni fog. -
codec
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy olyan boot cd-t(vagy dvd-t) csinálni, amelyről miután bebootoltam lehetőségem lenne választani, hogy éppen windowst telepítsek, esetleg particionáló, vagy vírusírtó, vagy egyéb programot indítsak.
Ami nem tiszta, hogy hogyan kell egy lemezt bootolhatóvá tenni?
Valamint hogyan kell ilyen válaszó menüt készíteni?
Van pár boot-os cd-képem, amelyekből kimenthető a boot rész, de méretben nagyon eltérőek. van ami 2kb viszont van 1,4mb-os is.
A programok, amiket a lemezre akarok rakni már megvannak, csak a boot meg a menüzésben kérnék segítséget.
Esetleg van olyan program ami a menüzést megcsinálja, vagy manuálisan kellene, tényleg tanácstalan vagyok.
Segítséget előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Kutya topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Óra topik
- További aktív témák...
- Huawei E5785Lh-22c hordozható Wi-fi Router, 4G/LTE
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi