- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
khalox
őstag
Ha tényleg szenvedni akarsz vele, akkor kézzel kell legyártanod, ha viszont megelégszel egy késztermékkel, amin minden rajta van, ami csak eszedbe juthat, akkor Bővebben: link
-
codec
senior tag
Igen, én is ezekből a mindenféle emergency boot cd-kből szedegettem össze a programokat(ahány cd annyiféle boot mérettel találkozam), de a menü részét azt nem igazán vágom, és az egy igencsak sarkalatos pont lenne.
Ha a menüt batch programozással meg lehet csinálni, akkor elvileg az menni fog. -
zLegolas
őstag
Ez marhára nem egyszerű, anno én is beleástam magam kicsit.
A lényeg: nem úgy megy, hogy felírod a cuccot a CD-re, oszt csinálsz egy scriptet v. bat-fájlt, és megy a szekér...
Olyan progi sincs, amivel pl. menüt tudsz az ilyesmikhez (képfájlok), és kész...
Egyébként léteznek ilyesmik készen, keresgélj... pl. SystemRescue CD néven... -
codec
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy olyan boot cd-t(vagy dvd-t) csinálni, amelyről miután bebootoltam lehetőségem lenne választani, hogy éppen windowst telepítsek, esetleg particionáló, vagy vírusírtó, vagy egyéb programot indítsak.
Ami nem tiszta, hogy hogyan kell egy lemezt bootolhatóvá tenni?
Valamint hogyan kell ilyen válaszó menüt készíteni?
Van pár boot-os cd-képem, amelyekből kimenthető a boot rész, de méretben nagyon eltérőek. van ami 2kb viszont van 1,4mb-os is.
A programok, amiket a lemezre akarok rakni már megvannak, csak a boot meg a menüzésben kérnék segítséget.
Esetleg van olyan program ami a menüzést megcsinálja, vagy manuálisan kellene, tényleg tanácstalan vagyok.
Segítséget előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD 7500F Tray 2028 novemberig garanciával
- DJI NEO drón 3 akkumulátorral +tok +ND szűrők
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Latitude E7240,12.5",HD,i5-4300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest