Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
khalox
őstag
Ha tényleg szenvedni akarsz vele, akkor kézzel kell legyártanod, ha viszont megelégszel egy késztermékkel, amin minden rajta van, ami csak eszedbe juthat, akkor Bővebben: link
-
codec
senior tag
Igen, én is ezekből a mindenféle emergency boot cd-kből szedegettem össze a programokat(ahány cd annyiféle boot mérettel találkozam), de a menü részét azt nem igazán vágom, és az egy igencsak sarkalatos pont lenne.
Ha a menüt batch programozással meg lehet csinálni, akkor elvileg az menni fog. -
zLegolas
őstag
Ez marhára nem egyszerű, anno én is beleástam magam kicsit.
A lényeg: nem úgy megy, hogy felírod a cuccot a CD-re, oszt csinálsz egy scriptet v. bat-fájlt, és megy a szekér...Olyan progi sincs, amivel pl. menüt tudsz az ilyesmikhez (képfájlok), és kész...
Egyébként léteznek ilyesmik készen, keresgélj... pl. SystemRescue CD néven... -
codec
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy olyan boot cd-t(vagy dvd-t) csinálni, amelyről miután bebootoltam lehetőségem lenne választani, hogy éppen windowst telepítsek, esetleg particionáló, vagy vírusírtó, vagy egyéb programot indítsak.
Ami nem tiszta, hogy hogyan kell egy lemezt bootolhatóvá tenni?
Valamint hogyan kell ilyen válaszó menüt készíteni?
Van pár boot-os cd-képem, amelyekből kimenthető a boot rész, de méretben nagyon eltérőek. van ami 2kb viszont van 1,4mb-os is.
A programok, amiket a lemezre akarok rakni már megvannak, csak a boot meg a menüzésben kérnék segítséget.
Esetleg van olyan program ami a menüzést megcsinálja, vagy manuálisan kellene, tényleg tanácstalan vagyok.
Segítséget előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Nintendo Switch
- 10, 15, 20: egy kis iQOO-val megfejthető a számmisztika
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Asus Rtx 4060 Ti Dual OC Garanciális
- Eladó hibás GIGABYTE Eagle RTX 3060 Ti 8GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest