Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wesker24

senior tag

válasz mad1 #721 üzenetére

Amugy nálam teljesen jól ment a God of War és épp most játszok a God of War 2-vel az is lazán fut ezerrel ! Az hogy a komaptibilitási lista szerint nem játszható az hülyeség erre is csináltak pont olyan fix pluginokat ami kijavitja a hibákat !

Ugyanis a Gow 2-nél az volt a gond hogy DX hardware módban tiszta zöld volt a képernyő ha viszont átrakod DX software módba akkor nincs zöld képernyő de játszhatatlan !

Na erre van már egy fix plugin ami a zöld képernyőt szünteti meg (GSDX 1076mod)
    de nekem mivel dvd5 verzióm volt még igy is akadt benne egy súlyos textura hiba ugyanis későn rajzolta ki a texturákat és nem volt háttér és teljesen átlátszó volt ! Megpróbáltam mindeféle beállitást de továbbra se lett jó !

Erre leszedtem a God of War 2 DVD 9 (NTSC) verzióját és láss csodát olyan jól megy hogy csak na ! És nincs szükség semilyen fix pluginra megy rendesen a legujabb pluginokkal !

Meg aztán a God of War 1 NTSC az tuti játszható de a legujabb pcsx betaval és a legujabb pluginokkal már a God of War PAL verziója is játszható rendesen ! Plusz ott van még arra is egy fix plugin ha a textura nem lenne jó !

Milyen pcsx emu-d van ? Mert már megjelent az uj pcsx2 1329 beta amivel igencsak sok játék már egészen normálisan megy !

Jelenleg nekem a következő beállitások vannak :

PCSX 0.9.6 ---> PCSX 1329 beta

Graphics: GSDX 1285 (MSVC 15.00,SSE3) 01.15 -->

Resolution: Windowed
    Renderer: Direct3D9 (Hardware)
    Shader: Pixel shader 3.0
    Interlacing: None
    Aspect Ratio: Stretch
    D3D Internal Res Native
    Texture Filtering On Alpha Correction (FBA) On Logarithmic Z On

Sound: --->SPU2-X 1.1.0 Default options

First Controller ---> LilyPad svn (r1034)

Cdvd Rom options ---> Gigaherz's CDVD Plugin 0.7.0

CPU Options ---> Minden beállitás ON Limit Force frames to normal speed ON

Speedhacks ---> Use x2 Cycle Rate On INTC Sync Hack On Enable IOP x2 Cycle Rate

Advanced Options ---> Deafault Options

Na meg a legfrisebb 2.0-ás Ps2 Bios !

Na szóval mivel nem lehet linkelni ezeket a dolgokat elküldhetem neked privibe a linkeket vagy te is leszedheted őket !

A pcsx 0.9.6 és a pcsx 1329 beta a hivatalos oldalról is letölthető a többire meg rákereshetsz a goggleban vagy elküdlhetem neked öket privátban !

Új hozzászólás Aktív témák