- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
Kalandor #221 üzenetére
Csupán az itt olvasottakra reagáltam: Bővebben: link
Elnézésedet kérem a nem egyértelmű fogalmazásért.
''Sajnos kishazánkban nem ritka a jogtalan előnyszerzés'' ugye az itt leírtakat nem kell elemeznem, azt hiszem megegyezhetünk abban, hogy ez az ország a lehetőségek hazája, sajnos nem kifejezetten jó értelemben - de hála Istennek ez a fórum nem erről szól.
''Szomorúnak tartom, hogy még azok közül is alkalmazzák, akik maguk is jól tudják, hogy mennyi munkával jár egy ilyen pályamunka elkészítése.'' Ezt a fentiekre gondoltam , mert én úgy értelmeztem a linkben leírtak alapján, hogy esetleg volt a résztvevők között valaki, aki a cetlik kitöltögetését sportként űzhette, így gondolván előkelőbb helyre kerülni.
Elismerem, nem biztos, hogy szerencsés megjegyzés volt, mindenkitől elnézést kérek, akit sértett a megjegyzés - nem az volt a szándékom. Sajnos jómagam nem tudtam kimenni, megnézni élőben, tehát amit leírtam, csak abból tudtam megítélni, amit itt olvastam.
Elnézéseteket kérem az OFF-ért, de úgy éreztem illik válaszolnom Kalandornak
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest