Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dancoo89
csendes tag
Hello!
A hibaüzenet ezúttal :
"Failed to open texture file
routes/Linie27/tertex/gndtex55.ace"Ez volt az első
Aztán rámentem hogy folytatás...jött a következő:No extended shape data for K_Tower.s
majd Utána megint egy újabb:
Failed to open shape file
routes/Linie27/Shapes/K_Tower.sés ezután meg még milliónyis ilyen üzenet...
na m1,én asszem feladom,nem fogom vele mindennap fel..rni az agyam,minden egyes pályánál,járműnél megint kitalál vmi hibát...elegem lett belőle...hiába követem pontosan a telepítés sorrendjét,ennek a szarnak semmi sem jó.
Köszönöm azért a segíteni akarást
de én most törlöm a gépemről az egészet inkább.
Mindenki másnak pedig sok szerencsét hozzá,és ha sikerül akkor meg jó szórakozást!
ÜDV: Dancoo89 -
Dancoo89
csendes tag
Hello Mindenkinek!
ÉN még nagyon új vagyok az "MSTS" terén.
Végre sikerült megszereznem az alapjátékot,fel is telepítettem sikeresen az összes kiegészítővel (hivatalos update,bin,xtracks...stb.) úgy,ahogy az le volt írvva,sorrendben.
Az alap dolgok (pályák és járművek) gond nélkül betöltődnek,működnek.
Régóta szerettem volna már az MSTS által villamost vezetni,mint az a "Youtube" videokban is látható...nyitható ajtókkal stb. voltak pályák és szerelvények is amiket letöltöttem,de nem sikerült velük már elindítani a szimulátort.:S Mi lehet a baj? Miért nem műkszik?
PLS! Segítsen valaki! Én már nem tudom mit tehetnék ez ügyben...THX! így előre is
ÜDV: Dancoo89
Új hozzászólás Aktív témák

- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
de én most törlöm a gépemről az egészet inkább.