Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- potyautas: Idővándor
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
Furcsa, pedig nekem is pont ez a bajom volt. A zssk 350-re próbáltam keresni a mappákon belül, de nem volt semmi, akkor gondoltam, hogy valami hiányzik valaminek. Utána leltem rá a linkre a könyvtárban lévő txt-ben. Leszedtem, és rögtöm láttam hogy abban van ez a mozdony (is).
Nekem azóta működik
Ugyanúgy csak msts, mstsbin és társai, valamint csak alföld 5 + szerelvénycsomagok feltelepítve.
szerk: viszont indítottam egy activityt, azt írja ki, hogy elavult, és mentsem el újra. Menni megy utána, bár vannak megjelenítési gondjaim, a bokrok környékén átlátszó minden. Nem tudom, hogy mi okozza. Lehet, hogy egy simább vicinálissal kellett volna kezdenem, jobban illik hozzám, csak meg akartam lesni Debrecent
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest