Hirdetés
Aktív témák
-
DioKVP
tag
Hali!
1 progit keresek amivel meg lehet csinálni h ne lehessen másolni a smiley-aimat illetve lehet az éppen aktuális partner nevében írni (írsz vmit és a a te neved helyett a partner nevét írja be küldőként) Ha ismeri vki legyen oly jó és mondja meg a progi nevét. Köszi előre is -
-
qestion
aktív tag
megy az MSN nálataok?
a pálya
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Feltettem tegnap az MSN 8-at és ezért csináltam egy Hotmail címet is. Azonban minden Windows indításkor a profilom alá beteszi ezt:
Pedig már elolvastam azt az üzit és tök üres a fiók, de mindig kiírja. Hogyan tudnám ezt az üzenetet eltültetni?
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Buvana
aktív tag
Asszem írták már páran, hogy hasonló problémájuk van, mint nekem!
WLM 8.5-ös magyar verzió van fent. A 7.5 atomstabil volt nálam, de ugye muszáj volt frissíteni, és azóta az első bejelentkezéskor rendszeresen elszáll . A másodikra már nem. És nagyon idegesít! Valaki segítsen, hogy mitől lehet ez?(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
Pötyi
őstag
Ha tetszett a 7.5-ös verzió, akkor telepítsd fel azt, majd krekkeld meg, hogy azt higgye magáról, nyolcas... (Bár a Microsoft szerint veszélynek teszed ki a géped, ha nem frissítesz újabb verziókra, akár tetszenek az új fícsörök, akár nem. Beszophatsz valamit egy biztonsági résen és ezzel magadat és másokat is veszélyeztetsz... Állítólag...)
Tessék, itt a link:[link] http://nilhegar.extra.hu/
QNX is cool!
-
Tosee
őstag
Hali!
Nálam a WLM 8.1.0178 as verziója van fent, mellette a legújabb plus 4.23.0.76...
És van úgy, hogy bejelentkezek pár óráig jó, fut a háttérben, és amikor használni akarom akkor nem tudom megnyitni, le van fagyva semmi hibaüzenet. Csak feladatkezelővel tudom bezárni. Nincs valami ötletetek, hogy mitől lehet ez? Eddig nem volt gond vele, mostmeg mióta újra telepítettem az XP-t azóta csináljaA4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
bubu18
csendes tag
Hi!
Van-e arra lehetőség, hogy valahol utánanézzek ki(k) vettek fel msn-re... ???
Ugyanis pár napja valaki felvett, de véletlenül az elutasításra kattintottam, még mielőtt elolvastam volna ki az és mi a címe... -
kiddochan
csendes tag
sziasztok. engem az éredkelne, hogy ha valakit letörlök msnről, akkor automatikusan törlődnek a naplófájlok is? utána újra fel fogom venni a partnert, lehet, hogy csak akkor törlődnek a régiek?
amugy azért ez a hercehurca, mert engem ö már letörölt régen... és szeretném visszavenni, és azt hiszem csak így lehet megoldani, nem? vagy tudtok mást?
köszi előre is! -
Proci85
senior tag
Sziasztok!
Nálatok megy az msn? engem napközben sem akart beengedni, du-n jó volt egy kicsit de most megint nem tud kapcsolódni a szerverre...webmessenger sem megy szal vmi globális problem lehet de nálatok is? -
Bencom ™
őstag
válasz kiddochan #1417 üzenetére
ha ő letörölt és a belső listáról is törölt (ami nem valószínű) csak akkor működik az, hogy letörlöd (belső listáról is) felveszed és akkor nála is kiírja hogy felvetted... ezzel az a baj hogy ha tudja az email címedet, és nem akar, akkor nem fogja engedélyezni...
naplófájlok teljesen függetlenek, azok addig maradnak meg, míg manuálisan te ki nem törlöd. -
kiddochan
csendes tag
válasz Bencom ™ #1419 üzenetére
köszi a választ. most itt bénázok, mert letöröltem és felvettem. de a belsö listáról nem töröltem. szóval most megint letöröltem, ezúttal a listáról is, és újra felvettem nagyszeru hehh. hat igen, lehet, hogy nem akarja majd, hogy visszavegyuk egymast, de lehet, hogy igen, remenykedem
-
V.ki
aktív tag
hy all,
sikerult elsz@rni 1ik partner nevet (felrenyomtam oszt becenev megadasa...) es az istennek se tom visszaallitani h rendesen lassam a szineket meg minden...h lehet visszaallitani? thx elore is thx
megvan...retryzni kellett oszt jo
[ Szerkesztve ]
-
user12
őstag
válasz Csedit10 #1199 üzenetére
Tcpview-vel figyelheted, hogy honnan kapcsolódnak a gépedhez.
De msn fáljfogadásnál nem mégy vele semmire, mert nem közvetlenül a küldő géptől kapod az adatokat, hanem egy msn szerver továbbítja a partnertől kapott csomagokat.Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
N!tRo
tag
Tudja valaki hogy az MSN hol tárolja a személyes képeket?
Mert a gépről törlődött, de az MSN még látja valahol
Nem sikerült rájönnöm, hogy hol.My Frist Android Logic Game -[ Frame It! ]- keresd az Android Market-en!
-
N!tRo
tag
válasz Loretto #1426 üzenetére
akkora méretben amekkorában az msn mutatja minden képet el tudok érni
de vajon hol tárolja a régebben használt képeket?
nem hiszem h központi szerveren, mert ha átülök másik géphez ott nincsenek meg azok a képekMy Frist Android Logic Game -[ Frame It! ]- keresd az Android Market-en!
-
Zolikaaaa
csendes tag
szeretném kérdezni hogy hogy tudom megnézni hogy kinek a tiltólistáján vagyok msn-en
-
Zolikaaaa
csendes tag
hm?
-
-
Lenry
félisten
#1428: ...és főleg ne hajnali 3-kor
más: megoldható-e, h bekapcsolt "Mit hallgatok?" funkció mellett is látható legyen a személyes üzenetem? tehát h egymás mellet látható legyen az is h mit hallgatok és az üzenetem is?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Chili7
őstag
"Hibakód:80072efd" Nem tudok kapcsolódni. Tudja valaki, hogy mit jelent? Hibajavitásnál azt irja, hogy a kulcsfontosságú portokkal van a baj.
-
Buvana
aktív tag
Na megoldódott a problémám, a wlm-el. Mint írtam korábban, "rendszeresen szabálytalan műveletet hajtott végre" és egyszerűen kilépett. 1 hónapig kerestem a probléma gyökerét, s kiderült, hogy egy webcam manipuláló szoftver okozta a bajt, mert annak leszedése után már nem lépeget ki hiába nem az volt neki alapértelmezett webcamként, akkor is ez volt a baj!
7.5-höz jó volt, csak még hónapokkal ezelőtt telepítettem azt a kis kiegészítést, és nem emlékeztem! Most megúsztam egy win reinstallt(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
qestion
aktív tag
***MSN plus***
Az MSN plus egy kiegészítő program MSN-hez ami sok hasznos dolgot épít be, pl.:saját állapotok, hangok küldése, színes betűk..stb stbTi milyen funkciókat használtok ezekből?
1. azért raknám fel h színesben lássam a neveket, nem [c=4]íííí[/c]
2.?[ Szerkesztve ]
a pálya
-
chungee
addikt
Üdv!
Hogyan tudom elmenteni a beszélgetési naplót? Úgy értem, hogy WIN újrarakása után visszamásolom stb... Skype-nél már megtaláltam, de ez jólvan elrejtve -
Loretto
veterán
válasz chungee #1437 üzenetére
Én ez alapján szoktam megoldani, hogy a logok megmaradjanak. A dokumentumokat áthelyezen, egy másik partícióra, és os reinstal után újra csak meg kell adni a korábban beálított célt, és szépen folytatja is a naplózást. És nem kell másolgatni.
Amúgy xp alatt ide kellene naplóznia:C:\Documents and Settings\Felh. név\Dokumentumok\Naplózott beszélgetések
Ha javasolhatom, a mentett beszélgetéseidet tedd egy általad gondolt helyre, és írányitsd oda a dokumnetumokat, így ott lesz egy helyen, és már oda is történik a naplózás.
Amúgy menteni nem kell, hisz a naplózás aktív. Magát a naplófájlokat ott találod meg, ahol a kódsor mutatja.
[ Szerkesztve ]
Soirée...
-
(Bundás)
addikt
Az lenne a problémám, hogy több külföldi embert próbáltam már felvenni, de sose sikerült, nem látják a felvételt. 8.1-es van fent, Plus-al egyetemben. Több hotmail és pár német kiszolgálós cím van így levegőben...
-
demars
addikt
Egyéb: az MSN, mint egy windowsba bepéülő program, okozhat e olyan problémát, hogy kifagy tőle egy noti??? Nagyon sok gondom van mostanában a masinámmal, amikor xp van fennt rajta! Korábban nem volt vele ilyen gond! Arra lennék kíváncsi, h a legújabb msn okozott e valakinek hasonló gondot! (merevre fagy a noti, csak a power gomb hosszas nyomvatartásával lehet orvosolni)
Másik: ha nem szeretném a legújabb msn t használni, azt hogyan lehet megoldani? mivel, ha feltelepítek egy régebbi verziót, most már nem azt írja ki, h van újabb verzió, hanem azt, h muszáj a legfrissebet leszednem, máskülönben nem léphetek be!!!
Válaszokat előre is köszi!
Üdv: demarsAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Thrawn
félisten
Olvastam a blogod, két kérdés is felmerült bennem. Nem melegszik túl a procid vagy más eszköz a notiban? A ramok teljesen hibamentesek? Memtest-et futtattál?
Én jelenleg 8.5-ös bétát használok az MSN-ből, és nincs vele semmi gondom.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
demars
addikt
nem mondhatnám! cpu 52-55 között szokott leni! Memtest : OK (orthos szerint), vinyó is OK (HDSentinellel néztem), h aztán ezen kívül mi melegedhet még benne, fogalmam sincs!
esetleg egy kondi kiszáradt, vagy kiment??? de akkor nem szokott teljesen behani a gép?? Nem tudom!
Hajtva nincs a gép, csak netezek, töltögetek, meg wordozok, néha filmet nézek!
Ha nem nyúlok a géphez hozzá, akkor semmi baja sincs neki! csak ha böngészgetek a neten, vagy ha az msn nel csinálok valamit, akkor fagy ki!
Teszek fel képet, h hogyan is néz ki ilyenkor (telefonos, nem túl jó)!
Üdv: demarsAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
jah még valami!
mennyi ideig kell egy memtestet futtatni ahhoz, h minden bizonyossággal ki lehessen zárni, h a memoria ludas ebben a dologban (vagy bármi másban)??
Valaki azt írta nekem, h akár 8 - 10 órát is lehet futtatni.... hát azt azért egy notinál csak nem kellene...! Én max 45 percet hagytam futni,(sajnálom szegényt ) de ezalatt, többször is végigment rajta, ill. a cpu n is! ekkor ment fel olyan 63 - 67 fokra a procc!
(vistával, volt olyan, h 105 fokot írt ki az rmclock...akkor forró is volt a gép, most olyan átlagos)Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Thrawn
félisten
Memtest nem árt ha fut órákig, de ha rövidíteni akarsz akkor az 5-ös és 6-os tesztet kell lefuttatni egy párszor. Megnéztem a képeket, én elvinném azt a notit szervízbe
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
demars
addikt
eszembe jutott valami...
nem rég azt olvastam itt a fórumon, valahol... hogy a .NET keretrendszereknél úgy működik a dolog, hogy lefele kompatibilis, tehát a 2.0 tudja a 1.0 át.. de nem helyettesíti! Nézegettem, h ebbe a hackelt xp ben, mi van, s láttam, hogy fennt van a .net 1.1 es s a 2.0 ás, s az 1.1 es SP1 is...
mivel ez nem egy mai noti, lehet h a régebbi .net kellett volna csak neki???
Elvileg ha ATI drivert telepít az ember, s nincs fennt neki .net frameworkja, felajánlja a számára szükségeset, h töltsük le netről... (sőt! anélkül nem is engedi települni az ATi drivert sem pedig az ATI CCC-t)
de ha nekem van ennt egy friss, 2.0 ás .net keretrendszer, akkor nem kell neki, mert látja h friss! DE lehet h nem jó neki...!
Pontosan mire is való az a .NET FRAMEWORK?, illetve a .NET keretrendszer?
Amikor először fagyogatott ki a gép, én a naplófájlokból azt olvastam ki, h azzal van a gond! tettem is fel a legújabbat, ...stb!
De lehet h a vistaba benne van pl. a régebbi is s azért nem fagyik azzal!
Ha jól tudom, (csekély angol tudásommal olvastam egy cikből/ami=0/), ez a .NET keretrendszer, a chipsettel, illetve a vga driverrel van összefüggésben!
Akkor ez most hogy is van??????????????Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Thrawn
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest