Hirdetés
Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Belba
őstag
Csakhogy itt nem a te különleges igényeidről volt szó (már bocsánat), hanem arra válaszoltam eredetileg, hogyan tudna élőbeszédes konferenciakapcsolatot létesíteni több felhasználó több notebookról...
Megbeszéltük, hogy az MSN erre nem alkalmas, én meg javasoltam a Skype használatát, mint lehetséges megoldást.
Nem biztos, hogy nekik is mások az igényeik, mint amit a program adhat.
< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
PazsitZ
addikt
Én konkrétan aMSN-t használok. Az is viszonylag jól testreszbabható. Pluginekkel. Én 7.5 után váltottam erre.
Talán 1 negatívuma van, hogy ha aktyv jobban eszi a procit win alatt. Erre vizsont azt a megoldást alkalmaztam, hogy low priorityvel futtatom indítópultból.- http://pazsitz.hu -
-
-
Bencom ™
őstag
-
RpPRO
őstag
-
RpPRO
őstag
Elkalandoztunk kicsit, ahogy irtam, nekem a nevem mellett karakterekbol osszeallo pici haziko jelenik meg negyzetenkent, de csak a foablakban.
Sztem a problema az, h a 8.5 nem kezeli a kiterjesztett ASCII kodokat helyesen. Nem szorakozom tobbet 8.5-tel, sok valtozas nincs 8.1-hez kepest, ill. az ujdonsagokat nem hasznalnam ugysem ki.Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
[HUN]Zolee
őstag
Már nem emlékszem pontosan, de ha jól rémlik akkor már fogadni sem engedte, így a gépemre se került az állomány. A legutolsó megoldás lesz akkror, írok egy szép kis porgramot, ami nem csinál semmit
Köszi.''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
izacica
csendes tag
Első:
Akkor hagyjuk ezt, végül is az lenne a lényege hogy vki csinál titokban egy msn címet és én meg tudom-e vmilyen oldalon nézni, hogy az a vki milyen msn címen jelentkezett be eddig!
pl.: be írom a nevét + hol lakik meg hány éves s kiadja a lehetséges msn címet hogy ezeken a címeken jelentkezett be!Második kérdésem:
Lehet-e olyat csinálni, hogy ha vkit le is töröltem + le is tiltottam az teljesen eltűnik az msn-mből!?
Szval az Adatvédelemből s letiltott partnerekből is eltűnik!
Vagy csak úgy hogy én is meg az adott partner töröljük le egymást s akkor tűnik el teljesen?Harmadik:
S hogy az msn csinálhat olyat magától hogy vissza vesz az engedélyezett partnerek listájára egy személy? ha már az le van törölve meg tiltva? S el is tűnt a tiltott partnerekből teljesen?Üdv.: Iza
:)
-
izacica
csendes tag
Köszi Értem!!
De kipróbáltam vkin!
Le is tiltottam meg el is távolítottam a hotmail rendszerből!
De attól még ott maradt a tiltott partnerek listáján! :S
Rákatt jobb gombbal igaz hogy ott volt 3 lehetőség alul a törlés is de azt meg nem engedte!
Nem lehetett rákattintani a törlésre!!
Miért van ez?
Azért mert ő engem nem törölt le s ezért végleg nem tűnik el a tiltott + törölt partnerek listájáról?S köszi h válaszolsz kérdéseimre!
Üdv.: Iza
:)
-
-
Csedit
aktív tag
Tisztában vagyok a következményekkel. Ha 7.5-öt használok, mikor videobeszélgetek egy bizonyos ponton nyitva a gépem és kívülről megtámadhatják.
Na de, állandó tizenpár partnerem van mindössze messengeren, akiket ismerek és nem azzal szórakoznak, ha teszem azt értenének is hozzá, hogy más gépében bármi kárt okozzanak. -
Apollyon
Korrektor
Kipróbáltam az aMSN-t (0.97).
Már le is töröltem. Nagyon lassú, sokkal lassabb mint a WLM 8.X és 9 verziók. Bugos is és ráadásul még nem írja ki azt sem, hogy a felhasználó éppen üzenetet ír (hozzászoktam), amellett alapból nincs beállítva h rejtve kapcsolódva is lehessen üzenetet küldeni. Lehet van beállítás de nem kerestem mert inkább nem érdekel, olyan lassú.
A bejelentkezés is továbbtart, meg még a görgetés is szaggat. Durva.
Ezt a felsorolt és egyéb párezer hibát leszámítva nem rossz. Millió beállítási lehetőség van, és még az is látszik hogy ki blokkolt...
Szóval maradtam a jól bevált origi 7.5 MSN-nél, a legjobb!#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Bencom ™
őstag
de tudom miről beszélek, mert használták már ellenem... és ha csoportos beszélgetés van akkor nem tudják megállapítani hogy milyen emailcímről írták az üzenetet, csak a nevet látják... és én sosem használtam discoveryt, régebben reklámozták itt a topicban, és akkor ilyeneket mondtak róla.
-
CactuS
Arcképgyáros
-
Norbi14
senior tag
túzfalat kikapcsoltam de akkor se lett jó.
Tegnap este még fenn voltam msn-en tudtam is használni aztán gép kikapcs, ma reggel bekapcs és már nem tudtam bejelentkezni, nem állítottam semmit. Most unstáltam de nem engedi újra telepíteni se:S:S meg nekem most a www.microsoft.hu se tölt be valamiért meg a http://get.live.com/messenger/overview se tölt be...nem tom mi van
másik gépről se tudok bejelentkezni, ebuddyról meg be tudok
-
CactuS
Arcképgyáros
Aktív témák
Hirdetés
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest