Hirdetés
Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
Hali!
A héten tbbször is tapasztaltam, hogy kapok egy img.zip-es filet emberektől. Ez vírus, vagy reklám vagy mi a szösz??? -
Mr-Pamacs
senior tag
Hi
Ennél az uj fos MSN-nél (8.1) hogy lehet beállítani h az üzenet előzményeket TXT-be mentse le?
Mert elvileg most a Plusban az van beállítva h Mentés szöveges fáhlokba, de XML ként menti le.
Ha HTML van beállítva akkor meg sehogy nem menti le. -
Mr-Pamacs
senior tag
válasz qpakcovboy #1301 üzenetére
Én úgy tom h az vírus.
-
Mr-Pamacs
senior tag
Megvan én voltam a láma, átvittem az egyik gépről a másikra az MSN-t és nem ó helyre mentette volna a fájlokat. Cd-re nem igazán tud menteni.
-
vgavga
tag
hali!
ezeket az ujabb messenger virusokat mivel lehet eltávolitani? -
Thrawn
félisten
-
csusza`
senior tag
Hali!
Volna egy kis (inkább NAGY) gondom a Messenger Live!-val. Adott egy laptop, Vista Home Basic oprendszerrel. Minden tökéletes addig, amíg a Messengert fel nem telepítem. Utána ugyanis a Messenger elindulni nem hajlandó, a Folyamatokban látszik az ''msnmsgr.exe'' ám az alkalmazásokban nincs bent, és el sem indul. Kikapcsolásnál pedig drasztikusan belassítja a gépezetet. Van valami 5letetek a probléma megoldására?
Előre is köszönöm a segítséget: Csusza
[Szerkesztve]Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
birel
csendes tag
Hali tudtok segíteni?Ezt a hibakódot irja ki:80048820 a windows live messengerem és nem enged belépni!Nemtudjátok mi lehet?Előre is köszi!
-
Loretto
veterán
Hibák:
- helytelen rendszeridő
- softpub.dll regisztráció hiba
- IE érvénytelen proxit használ
Megoldás:
- állítsd be a rendszeridőt (bár szerintem nem lecc a gond)
- Start menü futtatásbe írd be '' regsvr32 softpub.dll '' majd Ok, és indítsd újra az msnt
- Explorerben Eszközök menü --> Bállítások --> Internet beállítások --> Kapcsolatok --> Helyi hálózati beállítások. Majd a kép szerint járj el.
Ja igen, esetleg próbáld később is, hátha csak makacskodik az msn.
Reméelm siker lesz.Soirée...
-
koob
senior tag
e-mailcímet h lehet változtatni? a cél a kontaktok maradjanak
-
Picco
addikt
hali
segitseg kellene: uj xp, msn feltesz, nem enged bejelentkezni, frissitest akar..
jo frissites megvan, bejelentkezes gombra katt, var 1 kicsit, es utana hibajelenteses ablakkal bezar....
mi lehet a baj?
kapcsolat rendben, xp szuz, rendszerido beallitva...
udv: Picco**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
icons
addikt
A ''Nem azonnali üzenetváltási partnerek'' mikor kerültek oda? És hogyan lehet őket nemteleníteni?
-
Rolcsi20
senior tag
segítség kéne, hülye bátyám felszedett pár vírust a gépemmel, amiket véger sikeresen leírtottam, gond a következő, több régi programom, köztük az msn is nem működik, azt írja ki hogy szarul lett leállítva és és hibajelentés küldése....de bejelentkezik mielőtt kiírja, látom kik on és ofline....szal nem értem....felteszem újra és ugyanazt csinálja....
Amd X2 5600@3150+HyperTX, Giga M59SLI-S4, 2GB Kingmax 800, Asus 8800GTS 320, 500GB Maxtor11-300, LG-H50L, AeroEngine IIBBP, Enermax Liberty 400W, Samsung SM-931BF, Logitech Classic key, Logitech G7+Steelpad 5L.
-
greatchaos
addikt
nálatok is szarakszik az msn? - restart után csak sokadikre csatlakozik / ha csatlakozik/
-
FNZ
őstag
hali!
ez a b.zi msn miért akar frissülni? miért nem jó neki a 7.5 verzió?
ha már lefrissítettem livére, akkor mi az annnnnyáért nem akar csatlakozni. neten keresztül belép a fiókba, de az a sz@r progi nem.asszem áttérek inkább a skype-ra, mert már elegem van ebből az msn-n progiból, hogy állandóan nyűgje és baja van!!!!!
-
icons
addikt
válasz greatchaos #1336 üzenetére
Das stimmt. Többeknél is jelentkezett mostanában, nálam kb egy óra volt, vmi szerver gond lehet. Sztem holnapra jó lesz.
-
Rolcsi20
senior tag
nem tudom leírni, nem merem elküldeni mert lehet hogy az is vírus és más adatot küldene a gépemről....kinézetre ilyen microsoft szabványos, de mindíg 2 fül van csak, az 1ik mindíg a mégse, a másik meg változik, nem tudom mineka függvényébe, de néha hibajelentés küldése később és van hogy most.....szal nem értem....a vírus miatt futattam registry mechanicot, remélem nem az tett tönkre vmit, mert 1re több programom kezd megőrülni a gépen, a download manager nem tölt le semmit, gépindításnál vmi trayapp kéri a cd-t....és ami kurvára furcsa hogy nem lehet néha gyorsan gépelni mert nem vesz be 1-1 billenytyűt....asszem holnap winreinst lesz
Amd X2 5600@3150+HyperTX, Giga M59SLI-S4, 2GB Kingmax 800, Asus 8800GTS 320, 500GB Maxtor11-300, LG-H50L, AeroEngine IIBBP, Enermax Liberty 400W, Samsung SM-931BF, Logitech Classic key, Logitech G7+Steelpad 5L.
-
--TIKI--
tag
hellosztok!
Lenne egy kis problémám!amikor telepiteni akkarom a msn 8.5-t akkor azt irja ki h a windos ujjab verzioját igényli.és itt mit kellene csinálni?
uj windos-t fel rakni vagy van valami más megoldás??? -
Kötelező
senior tag
Sziasztok!
Feltettem a Live messengert a 8.1-et meg a plust is a legujjabbat meg probáltam több félét is. De mindig ez a kép fogad.
fura betük vannak.
KÉP:(
-
gergo84
aktív tag
sziasztok
többeknél fellépett már az a hiba az msn-n. mi lehet ez?"amúgy azt csinálja, hogy megjelenik a beszélgetési ablakban, aztán eltűnik az ablak, és csak úgy tudom én pl. visszahozni, hogy videohivast kérek az illető irányába. aztán mehet tovább a csevej. szóval magától küldözgeti tovább magát. NO39jpg a neve asszem. és néha megjelenik egy connect-es ablak, hogy csatlakozzak valami motorola modemhez... ez sem volt eddig."
-
gergo84
aktív tag
kaptam még infot róla:
"az viszont tény, hogy nem csak NO38 néven fut a dolog, hanem eléggé változatos az elnevezése. általában .jpg a formátum és ön mellé a szöveg angolul, hogy ezt látnoid kell, stb.
lényeg, hogy ha elfogadod a .zip filet, akkor átjön, felteszi magát valahova a gépedre, és azután jönnek a gondok. nem tudom melyik barom találhat ki ilyesmit. szóval: elkezdi küldözgetni a nevedben magát mindenkinek, hasonló angol feliratokkal. amiből viszont te nem látsz semmit. pl:én rejtett módban is küldtem mindenkinek! aztán ha az a valaki elfogadja, mehet minden elölről onnan tovább.
egy idő - kb. fél óra után - elkezdi bezárogatni az éppen nyitott ablakokat, leteszi a tálcára, vagy eltünteti. nem látszik semmi, de a háttérben továbbra is kommunikál, ami látható, ha be akarod zárni az MSN-t megkérdi, hogy tényleg bezárom-e, és megszakítok-e minden futó tevékenységet. ezt kb 10szer, vagy ahány partnernek küldte magát ez a sz*r.
sz'al nem látod, de dolgozik...
poén: én megtaláltam a csomagot a beérkezett mappámban, letöröltem de továbbra is küldi ugyanúgy. fogalmam sincs hogy csinálja" -
Makaveli
senior tag
Valami vírus terjeng a WLM-en valaki belép az ismerőseim helyett és vírusokat próbál küldeni... Biztosan már volt téma, már egyszer újratelepítettem a WLM-et és akkor megoldódott a probléma, most újra előjött ugyanaz a probléma!
Nincs kedvem új ID-t csinálni.CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Szólánc.
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Asszociációs játék. :)