Hirdetés
Aktív témák
-
[HUN]Zolee
őstag
Üdv. Tudja valaki hogy hogyan lehet kiütni a vírusvédelmet? nemenged küldeni és fogadni ha nincs vírusírtó megadvaneki LM 8.5
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
Zolexx
aktív tag
válasz sziada5925 #1654 üzenetére
Háát szerintem azt nem lehet ugy megcsinálni. bár ezt nem tudom, hátha valaki megtudja esetleg mondani neked....
Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
-
REDeath
őstag
válasz sziada5925 #1653 üzenetére
igen. 8.5.1302.1018
msn plusbol pedig: 4.23.0.276#1652 ha kiveszed a pipát a "fájlok ellenőrzése a következő programmal.." elől akkor nem megy?
[ Szerkesztve ]
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
7
addikt
válasz [HUN]Zolee #1658 üzenetére
Az a probléma, hogy amennyiben átküldenek egy file-t, és te rányomsz a párbeszédablakból, hogy játssza le vagy nyissa meg, kiírja, hogy karanténba zárta?
Többféle módszer is van rá:
- ne a párbeszédablakból nyisd meg az adott file-t, hanem onnan, ahova mentetted a gépen belül
- vírusirtót rendelj a file ellenőrzéséhez (azt az exe-t, ami a scanelésért felelős)
- amennyiben nincs vírusirtód, valami olyan programot rendelj hozzá, ami nem akad ki, ha esetleg nem tud mit kezdeni a file-lal, hanem elindul, és utána automatikusan be is zárja magát (ezzel az MSN-ed azt hiszi, hogy megvolt a vírusellenőrzés)
- amennyiben .exe, .pif és hasonló, futtatható kiterjesztésű file-okat akarsz küldeni/fogadni, ne csodálkozz, anno így terjedtek a vírusok MSN-en keresztül, ezért ellenőrzés/patch nélkül tiltott a küldésük/fogadásukVálassz
[ Szerkesztve ]
-
[HUN]Zolee
őstag
Már nem emlékszem pontosan, de ha jól rémlik akkor már fogadni sem engedte, így a gépemre se került az állomány. A legutolsó megoldás lesz akkror, írok egy szép kis porgramot, ami nem csinál semmit
Köszi.''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
Geli
senior tag
Hali!
Írok vkinek, közbe villog sárgán ez a szar, eszméletlen idegesítő, van amikor 2percig is.
Mit lehet ezzel kezdeni, vhol ki lehet szedni ezt a villogást? 8,5+plus van. (ha számít Vista x64 ultimate os.) -
Đave
csendes tag
valaki mondja meg nekem léccives h miert van az hogy ha bejelentkezek msnbe és akár elérhetö vok akár nem akár elfoglalt vagy bármi akkor sem lát fent senki engem.ergo ha én irok másnak azt jelzi h nem vok elérhetö.legujabb msn és minden gépen ezt csinálja.PRIVIBEN irjon aki tud segitséget.köszikeeee
-
rolko
őstag
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem hogy: van valami progi vagy nemtudom mi de leutánozza az én accomat és ma csak néztem hogy saját magam írkál nekem XD, de más profilt is letud utánnázni, mert utánna egy másik ismerősőm írkált tovább
Valaki nemtudja mi ez? -
rolko
őstag
válasz Winner_hun #1667 üzenetére
a mail cím az marad az övé, onnan jöttem rá hogy kicsoda, változtatta a profilokat egyfolytába ( csak olyanra változatta akiket ő is "ismer" ismerőseim közül ), de cím az ugye maradt mindig, aztmondta feltörték az MSN-jét és azért ilyen ( mondom persze )
valami porgira tippelek, csak fogalmam sincs hogy mi ez[ Szerkesztve ]
-
Đave
csendes tag
nincs tiltva senki YETI.beszélni tudok csak senki nem lát engem fent.(online)csak mintha rejtve lennék és ugy irnék nekik.
-
doxa
tag
sziasztok
ide írom mert jobb helyet nem találtam... volt a gépemen live mail program, még béta angol, letöröltem mert gondoltam mekvárom magyart na most felraknám a véglegest, erre a live telepítő azt írja telepítve van a gépre ötlet mit töröljek honnan?[ Szerkesztve ]
-
doxa
tag
izé... ha számít:
live mail beta, verzióra nem emléxem, még nyár végén
nem vagyok nagy hozzáértő ezért: your uninstaller fut a gépemen, a progit Ő szedte le
a végleges live többi programja: fotótár, mesenger, writer, bejelentkezési segég, települt és müxik is
a mailra már az elején azt írja, hogy telepítve vannekem meg fingom sincs...
ha ötlet van köszönöm és próbálnám...[ Szerkesztve ]
-
Bencom ™
őstag
mi az a live mail? nem live messenger akar lenni?
mert ha az, akkor megkeresed a messenger mappáját és kitörlöd, meg ami messenger-gyanús, majd itt ak ezdő hsz-ben van egy MSN, vagy akár beírod keresőbe hogy download MSN és leszedsz egyet, amit majd automatikusan frissíteni fog a legújabbra az első belépéskor, azt is felteszi és eddig (nekem) még mindig alapon magyarul jött le szóval nem lesz probléma. -
zabu
tag
Hello!
Kulcsszavakra rákerestem pár oldalban, de nem találtam ezért leírom, mert látom ilyesmi problémája nem nagyon volt sok embernek.
Jó sok ideje megy már nálam ez, és kezd egyre idegesítőbbé válni. Kb. 2-3éve használok msn-t, de kb. ugy 1éve mikor elindítok egy/bármilyen/ torrentprogramot, ki-be lépked állandóan. Ha nem megy semmi adatforgalom akkor is. Kilépek-> megszűnik. Tesómmal használjuk a netet routeren keresztül, ha neki megy torent klien msnem/ünk behal, azaz ki be jelentkezik változó időközönként.
Torrent kapott már saját portot, többet is.
Ha valakinek volt ehhez hasonló vagy ez a problémája, kérrem segítsen.
Köszi -
izacica
csendes tag
Sziasztok!
Azt Szeretném Megtudni... Először Is Létezik Olyan Hogy Vmilyen Oldalon Meg Lehet-e
Nézni Azt Hogy Milyen Msn-Címmel Jelentkezett Be Vki!
Ha Létezik Ilyen Oldal, S Vki Tudja Is A Címét, Írja Már Meg Legyen Szíves!
Előre Is Köszönöm!!
Üdv.: Iza:)
-
donsergiooo
senior tag
Hi!
Egy kérdésem lenne! MSN partnereket lehet úgy letörőlni, h sehonan sem lehet Őket utána előhívni!?? - olvastam a régi totyikot is ...de nem minden hszt! Mondjuk rejtegetni valóm nincs, csak régóta vann pár emberke törőlve, de mégis ott maradtak!
Jó lenne úgy mint a Skypon, ha valaki nem szimpi DEL!
ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)
-
TrollBalint
addikt
válasz donsergiooo #1682 üzenetére
hgoy érted, hogy ott maradtak? ha valakit törölsz alistáról az (legalábbis nálam) átkerül az "nem azonnali üzenetváltási partnerek" csoportjából de onnan is lehet törölni, és törlésnél meg lehet adni, hogy le is tiltsad őket, vagy csak töröld.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
7
addikt
válasz izacica #1681 üzenetére
Üdv!
1: Ha megkérhetnélek, ne írj minden szót nagybetűvel, idegesítő nehezen olvasható. Elég csak a mondatok elején, illetve egyéb, nyelvtanilag indokolt esetben, köszi.
2: Nem igazán értem, mit is akarsz tulajdonképpen, sokféleképpen lehet értelmezni a mondandód.
- olyan oldalt szeretnél találni, ahol minden aktuálisan bejelentkezett felhasználó listázva van, és közöttük lehet keresni? Ilyen nincs.
- olyan oldalt keresel, amin látod, hogy az aktuálisan bejelentkezett partnereid milyen MSNcímről vannak fent? Ezt meg tudod nézni a kliensen belül bárhol (pl. a partnerlistában a név felett tartod az egeret, és a felugró szövegbuborékból leolvasod), továbbá ez nem változik.Mindenesetre legjobb tudomásom szerint nem létezik olyan oldal, amelyik bármiféle adatot is szolgáltatna a bejelentkezett felhasználókról (kivéve egy-két spéci helyet, de azokra direkt ezért regisztrálnak egyesek, és csak nevet/személyes üzenetet/képet/kapcsolati állapotot mutatnak)
-
zsolt77n
csendes tag
hogy tudom vagy hol tudom megnézni hogy msn letiltottak e?segitsetek!!
-
mongi_
aktív tag
Valamiért nem engedi telepíteni a következő Messenger-t: Windows Live Messenger 8.5.1302 (magyar)
Az alábbi hiba jelentkezik:
Már többször megpróbáltam, de folyton ez a hiba jelentkezik.
Ui.: Csak nekem ilyen lassú a Ph!?!
[ Szerkesztve ]
booty time booty time across the USA
-
mongi_
aktív tag
válasz sziada5925 #1690 üzenetére
Felraktam a Windows Installer 3.1 V2.-t, de igy se akarja feltelepíteni, ugyan az a probléma, mint az előbb. Azt meg hogy értetted, hogy másféle telepítési mód?
[ Szerkesztve ]
booty time booty time across the USA
-
sziada5925
aktív tag
Hát azt gondoltam, hogy letöltöd magát a telepítőt és úgy teszed fel. De ezt a verziót még nem találtam meg telepítőstől csak a suite-ban vagy ugyanúgy mint ahogy Neked van. Egy régebbi teljes verziót tudok, Windows Live Messenger 8.5 (8.5.1228.816) azt hiszem ez is magyar, ha érdekel akkor megadom a honalp címét, de ha a Google-ben megkeresed, szerintem Te is megtalálod.
Üdv: Ádám
-
sziada5925
aktív tag
válasz sziada5925 #1692 üzenetére
Na megtaláltam a Te verziódat is letölthető telepítővel, csak regisztrálni kell előtte. Próbáld ki így, nekem eddig települtek szépen. MSN 8.5hu
Üdv: Ádám
-
mongi_
aktív tag
-
izacica
csendes tag
Első:
Akkor hagyjuk ezt, végül is az lenne a lényege hogy vki csinál titokban egy msn címet és én meg tudom-e vmilyen oldalon nézni, hogy az a vki milyen msn címen jelentkezett be eddig!
pl.: be írom a nevét + hol lakik meg hány éves s kiadja a lehetséges msn címet hogy ezeken a címeken jelentkezett be!Második kérdésem:
Lehet-e olyat csinálni, hogy ha vkit le is töröltem + le is tiltottam az teljesen eltűnik az msn-mből!?
Szval az Adatvédelemből s letiltott partnerekből is eltűnik!
Vagy csak úgy hogy én is meg az adott partner töröljük le egymást s akkor tűnik el teljesen?Harmadik:
S hogy az msn csinálhat olyat magától hogy vissza vesz az engedélyezett partnerek listájára egy személy? ha már az le van törölve meg tiltva? S el is tűnt a tiltott partnerekből teljesen?Üdv.: Iza
:)
-
7
addikt
válasz izacica #1695 üzenetére
Ha az adatvédelem fül alatt van az a lista, hogy kik láthatják/nem láthatják a kapcsolati állapotodat, akkor csupán annyi a teendőd, hogy abból a listából is törlöd őket (bármelyik felében is vannak), s teljesen eltűnnek (azt hiszem, jobbklikkel lehet előhozni a törlésüket).
Magától ilyet nem csinálhat.
-
Petyka3
aktív tag
Lenne egy kérdésem,bocsi ,h nem olvasom a pár ezer hozzászólást...
Szóval az msn verzió 8.1,és ha a beállitásoknál a hangerőt akarom változtattni,visszaesik nullára-mikozben változtattnám a hangerőt,hallani hogy van hang.
Hogyan orvosolhatnám eme bajomat?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Nintendo Switch
- Ukrajnai háború
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest