Hirdetés
Aktív témák
-
nd-nori
csendes tag
válasz sziada5925 #1749 üzenetére
-
-
nd-nori
csendes tag
válasz sziada5925 #1752 üzenetére
Nem az msn-el van a baj, erre már rájöttem...
Mert pl. az Adobe Flash playert sem tudom telepíteni, se a Mozilla-t.. ugyanezt írja ki.
Csak nem tudom mit kéne átállítani a gépen.. :-((( -
nd-nori
csendes tag
válasz sziada5925 #1754 üzenetére
Igen, fent van!
-
nd-nori
csendes tag
válasz sziada5925 #1758 üzenetére
beraktam oda, de ígysem megy de van msn-em, amit alapból feltelepített a windows. tudod az a 100 éves :-) visionnori@hotmail.com
-
Jadro
veterán
Nekem egy olyan gondom lenne, hogy a csoportos beszélgetésekből egy idő után kiesek ha nem írok. Ez mondjuk olyan 5 perces idő után jelentkezik. Nálam úgy néz ki hogy mindenki kiesett csak egy partner maradt, a többieknél meg én távolítódom el.
Sejtésem szerint a router okozhatja valahogy. Mással nincs problémám, a kapcsolat nem szakadozik (pl a letöltések is jönnek folyamatosan)
Járt már így valaki?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
tothm
őstag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy a "betűs" animációkat ki lehet valahogy törölni?
-
tothm
őstag
Szia! Igen!
-
$zandi
csendes tag
SYASTOK
Szandi
-
sziada5925
aktív tag
Ahova szoktad írni az üzeneteket ott van egy smile, balról az első, oda rákattintasz majd kijön egy kis ablak és ott lesz fékövér betűkkel kiírva, hogy hangulatjelek, azzal egyvonalban van, hogy az összes megjelenítése. Katt rá. Előjönnek a smile-k kicsit legörgetsz az egyéni hangulatjelekig, rákanttintasz az eltávolítani kívánt hangulatjelre és jobb oldalat van az, hogy eltávolítás. Remélem erre gondoltál.
Üdv: Ádám
-
tothm
őstag
Megvan! Köszi!
-
semmike17
csendes tag
nincs magyar msn robot?
az én kutyám gyere ide
-
kavicssli
addikt
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy a nevek elött meg utánn vannak ezek a cifra izék jelek vagy mit tom én mik. azokra hogy lehet rákeresni neten?vagy tudna valaki segiteni nekem!Illetve még valaki tudna ajénlani valami jó betütipust?!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
rlph
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogyan tudom visszavenni a listámra az olyan embert, akit töröltem és le is tiltottam?
köszi!!
Szép az élet b@szni jó éljen Szovjetúnió ----- by Norbi
-
tothm
őstag
Hát keresd meg az msn címét is vedd fel még 1x!
-
tothm
őstag
Én a comin sans ms-t nagyon bírom egy jó kis sötét színnel nagyon király!!!!!
-
Hellas
senior tag
Sziasztok!
Win Live Messengerem van és kb 3 percenként kifagy fél percre. Mi lehet a probléma? 8.1-es verzió. -
Hellas
senior tag
válasz sziada5925 #1780 üzenetére
Szia!
8.1 (Bulid 8.1.0178.00)
Vagy van valami megoldás, hogy a 7.5 sima msn-t használjam? Nem is akartam erre váltani, de azt írta, fel kell raknom csak így folytathatom. -
Belba
őstag
válasz kavicssli #1771 üzenetére
"... nevek elött meg utánn vannak ezek a cifra izék jelek vagy mit tom én mik. azokra hogy lehet rákeresni neten?vagy tudna valaki segiteni nekem!Illetve még valaki tudna ajénlani valami jó betütipust?! ..."
Ha rátelepíted az MSN-re az MSN Plus!-t, akkor ezek a "cifra izés krikszkrakszok" színes vagy színátmenetes hátterű névjegyekké válnak!
Innen letöltheted : MSN PLUS! Live
Amúgy egy csomó új kiegészítést is ad az MSN-hez (chaten beszúrható hangok, zenék, animációk, dinamikus avatarok, stb.)
SZUPER!!!!
< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
-
7
addikt
Az enyémben ugyan nem, Linuxot használok
Viszont anno, mikor a nagyon megpakolt (scriptek és társai) plusomat kiiktattam, határozottan gyorsult a WLM (MSN-nél nem voltak ilyen gondjaim). Aztán másoknál is eljátszottam hasonló dolgot hibakeresések miatt, ott is érezhető volt a sebességjavulás. -
@Töki15
tag
Sziasztok!
Kb 1 hete nem akar belépni az msnem!
Mióta Explorert frissítettem azóta ezt írja ki:"Hibakód 80048820
Bővitett Hibakód: 80048412"Plusz mellé, hogy az msn messenger nem tud belépni,kérjük próbálkozzon később!
Segítséget szeretnék kérni mi lehet a baj!
Valaki azt mondta hogy a cookie-kat kell rendesen beállitani és jó lesz!
Utánna 1-szer bejelentkezett és miután újra inditottam a gépet minden elveszett!SEGÍTSÉG!!
A segitségeket előre is köszönöm!
-
onlysony
aktív tag
sziasztok,nekem olyan gondolom lenne hogy fentvan a 8.5.1302-es verzió,nemrég frissítette magától és ha szeretném a now playin' szolgáltatást használni akkor azt írja ki hogy winamp ins't installed...ez mitől van? már feltettem a winampból is az újat,semmi sem változott...
''..az utat építeni kell, és nem lezárni...''
-
Shadowfax
addikt
7.5-ös msn messenger további használatához:
Telepítsd a 7.5-ös verziót, majd lépj ki a programból. Utána C:/Program files/Msn messenger/msnmsgr.exe-n jobb klatty: Tulajdonságoknál a Kompatibilitás fülön állítsd át a "Futtatás a következő kompatibilitási módban" sort Windows 2000-re, okézd. Ezután 2x kattints a msnmsgr.exe ikonra, várd meg, míg "javít" a varázsló, s készen is vagyunk. -
Csedit
aktív tag
Tisztában vagyok a következményekkel. Ha 7.5-öt használok, mikor videobeszélgetek egy bizonyos ponton nyitva a gépem és kívülről megtámadhatják.
Na de, állandó tizenpár partnerem van mindössze messengeren, akiket ismerek és nem azzal szórakoznak, ha teszem azt értenének is hozzá, hogy más gépében bármi kárt okozzanak. -
fradi81
veterán
hali
Lehet volt már róla szó, néha 1-2 embertől kapok ilyen és ehhez hasnló üzeneteket msnen, ez valami vírus lehet?"Gergő a következőt küldi:
photo.zip
Elfogadás(Alt+C) Mentés másként...(Alt+S) Elutasítás(Alt+D)
Gergő üzenete (21:20):
hahaha man look at these picture "
egyszer elfogadtam jelzett is a vírusírtó hogy baj vanmoto g72, Ninebot d28e
-
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest