Hirdetés
Aktív témák
-
Csabipici
aktív tag
Sziasztok!
Ide is felteszem a kérdést, mert egyszerűen nem jövök rá, hogy mi a probléma:
A helyzet az, hogy nem megy az MSN Live a Vista alatt.
Feltelepítem és nem tud bejelentkezni. Hibakód: 81000306
Az érdekes az, hogy ugyan ebben a gépben egy másik vinyón van XP és ha arról bootolok, akkor azon tökéletesen megy az MSN Live.
Nézegettem már tűzfal beállításokat stb. de nem találtam meg a megoldást.
Ha valakinek van tapasztalata, akkor kérem segítsen! -
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Én egy igen érdekes problémával találkoztam.
Otthonra anyámhoz bevitettem a netet.
Jobb nem lévén T-Mobile Internet FIX szolgáltatás lett.
Okos fejjel kitaláltam, hogy én majd pestről szépen távsegítséggel felrakok mindent neki a gépre és megmutogatom neki, hogy is kel netezni.
Mivel T-Mobile Web'N'Walk szolgáltatásával már egyszer szívtam, mert nem jött létre a kapcsolat, mivel nem tudták a gépek feloldani egymás nevét, ezért okos módon tettem Open VPN-t is a gépekre.
De az amin a Web'N'Walk szolgáltatással ment az most nem akar összejönni.
Igazából nem is a kapcsolattal lehet a hiba, mivel már maga a felkérés szövege sem érkezik meg hozzám.
Az az érdekes, hogy beszélgetni meg tudunk MSN-ben.
Valakinek valami ötlete?
Előre is köszi.
Zoli -
Bencom ™
őstag
válasz World-Soft #455 üzenetére
MSN néha csinál ilyet.
Egy barátnőmmel akárhányszor akartunk webcamozni, vagy képet küldeni vagy bármit, amit el kell fogadni, nem jött meg a felkérés, hiába küldte, és ilyenkor kilépett kijelentkezett, aztán be újra, és egy ideig ment... lehet, hogy neked is megoldaná, elem személyesen ilyen nem volt, a csajnak meg nem tudtam volna innen tvolról segíteni, hogy mivel oldhatná még meg.
Csabi: akkor sajna nem tudok segíteni... de hátha valakinek van még ötlete!
[Szerkesztve] -
chungee
addikt
Lehet 2 msn-t futatni 1xre?
-
chungee
addikt
Csak azért mert 1gép van a családban és hárman használjuk az msn-t.
-
Csedit
aktív tag
válasz Bencom ™ #459 üzenetére
Miért bonyolult? Live messenger, hozzá a plus és abban alapból benne van, hogy engedélyezni lehet az egyszerre több fiókhoz való csatlakozást. Aztán csak másodszor is elindítod a programot és kész. Ha régebbi , mondjuk 7.5-ös messengert használ valaki ,ott pedig különböző segédprogramokkal lehet a polygamit engedélyezni. Aztán ott is elindíthatod párhuzamosan kétszer a programot.
-
rlazol
veterán
sziasztok,
mostanában a live gyakran fogad azzal, h ''Ön be van jeletkezve egy másik gépen, ott kilpétetjük ha itt belép'' meghogy ''Kiléptetjük, mert belépett egy másik gépen'' - attól tartok vki visszaél a fiókommal... Nyilván egy egszerű jelszóváltás ezt megoldaná, de én inkább kiváncsi lennék, ki az? Van rá mód, h pl egy ip ciímet kapjak arról, h hol vagyok épp belépve?
kösziAz orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Csedit
aktív tag
Pontosan így jártam valamelyik nap....Ilyenkor először is el kell gondolkozni,hogy léptél-e be valamikor idegen gépről, ott nem hagytad-e bejelölve az autamata bejelentkezést. Ha ezek kizárhatók, akkor tényleg valaki feltörte a jelszavad.
Csinálj egy másik fiókot, azt vedd fel a partnerlistádra, aztán, ha látod, hogy megint bejelentkeznének a nevedben, lépj fel az új fiókkal és szólítsd meg saját magad...... , hátha válaszol és kiderül valami. -
Vapor
aktív tag
Hogyan lehet beállítani azt, h. az a szöveg amit írok az színátmentettel legyen?
Addig jutottam el h. egy beszélgetésben Format panel azon belül rányomok a ''T''-re és ott az átmenetes szöveg elé teszem a pipát. De ettől még nem lesz átmenetes a szöveg... Mit kell még csinálnom? Vagy teljesen máshogy kell csinálni?
előre is köszi!
[Szerkesztve]PSN ID: SaLa17
-
OLE-3
tag
Hi all!
Létezik olyan plugin vagy akármi amivel örökre le lehet tiltani a custom emotionokat? Sajnos az msn-ben található ''egyéni hangulatjelek megjelenítése'' sokszor elfelejti mit állítottam be neki, aztan megint jönnek csőstül azok a rohadt jelek.
Eéőre is thx. -
Bagira01
veterán
Van valami olyan progi vag y valami cucc amivel egyzsrre több címen is fenn tudok lenni de sajna újratelepítéskor letörlődött nem tudja valaki mi az. Meg a plus-t feltelepítettem és először jó ha újraindítom a gépet akkor kampec mi lehet a gond?
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Csabipici
aktív tag
A #451 -esre senkinek nincs 5lete? [link]
-
djkay
senior tag
Hali
Nemtudok belépni.
A létező összes hibaelháritást próbáltam. tüzfal ok. virus nuku. de sem web messengeren se windows messengerben hibát ir ki. Password rendben.
Valakinek ötlete? ujratelepités is volt.
81000314 hiba van jelen.
[Szerkesztve]mixcloud.com/hundjkay -telszám adataimnál ha kell vmi
-
őstag
Hali emberek..
Nekem egy olyan segitség kellene h milyen progival tom elérni h másiknak a cam.ját lássam a saját tudta nélkül?
köszike
bye -
Enclave
aktív tag
Hi!
Bocsi,h. csak így megkérdem de sajnos nem tudtam végigolvasni az egész topicot de 2 kérdésem is lenne hirtelen...
Már évek óta használok msn-t de mostanában egyszerűen nem tudok néha kiigazodni az egész rendszeren...
Bár annyit hozzátennék az egészhez,h. msn 7.5 és alatt sosem fordultak elő nálam ilyesmik, csak amióta live-ot használok...A verzióhoz lehet valami köze?
1.Mostanában többször is előfordult,h. írtam vkinek és kiírkált olyanokat,h. ''nem sikerült az üzenetet a címzettnek kézbesíteni'' és hasonlók...(pedig az illető ''elérhető'')
Aztán,h. az ismerősöm írja másnap,h. amiker írkált nekem abból semmit sem kaptam meg pedig több tucat sort írt...
Vagy hogy netezgetek és közben az msn megy a háttérben majd azt veszem észre,h. senki állapota sem változik órákon keresztül, majd ki-be lépek és ''minden oké'' ; olyan volt mintha az msn elfelejtette volna frissíteni a partnerlistán levők állapotát egy x idő után...
2.Ma is kaptam egy érdekes üzenetet, amit még azelőtt soha:
''A következő üzenetet nem sikerült kézbesíteni, mert túllépte a percenként engedélyezett üzenetek számát. Később próbálja meg újból.''
Valaki találkozott már ilyen hibaüzenettel? Mert én még sosem és igencsak nagyot néztem amikor megláttam...
Már itt is korlátoznák az üzenetek számát? Vagy ez valami ''vicc'' ???
(ehhez még annyit,h. nem írtam több ezer sort percenként ,hanem a ''szokásos tempóban'' úgyhogy totál nem érzem jogosnak ezt)
Más nem tapasztalt ilyesmiket?
THX előre is!
[Szerkesztve]Semmi sem állandó, csak a változás.
-
Bencom ™
őstag
az első felében lévőket sajna már tapasztaltam. mikor visszadobja, az a kissebb baj, az azért is lehet, mert a küldés pillanatában zárta be az ablakot, és azt legalább tudod, hogy nem kapta meg, nem úgy, mint azt a rengeteged, amit nem ír ki mégsem megy el...
egyszerűen az új MSN még nem stabil sajna, én is szívom a fogam miatta rendesen... partnerlistám mindíg frissítődik, viszont néha magától kijelentkezik az MSN-em. ez van -
Nabu
aktív tag
Stuffplug ( nálatok tartalmaz honosítást? Az oldalon azt írja igen, de feltelepítve már nincs benne...
Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
t1
addikt
megy nektek ez a szar?
mert nekem nem akar bemmeni -
-
djyuri
őstag
Nah jelentem gödön az msn megált.....ideg vok,mert sűrgős dolgom volt...így most gazdagítottam egy 10 perccel a pannont
Nah további szép vagy szebb napot -
Oly
őstag
Jelentem Borsod és Hajdú megye is leállt!
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest