Hirdetés
Aktív témák
-
demars
addikt
nem mondhatnám! cpu 52-55 között szokott leni! Memtest : OK (orthos szerint), vinyó is OK (HDSentinellel néztem), h aztán ezen kívül mi melegedhet még benne, fogalmam sincs!
esetleg egy kondi kiszáradt, vagy kiment??? de akkor nem szokott teljesen behani a gép?? Nem tudom!
Hajtva nincs a gép, csak netezek, töltögetek, meg wordozok, néha filmet nézek!
Ha nem nyúlok a géphez hozzá, akkor semmi baja sincs neki! csak ha böngészgetek a neten, vagy ha az msn nel csinálok valamit, akkor fagy ki!
Teszek fel képet, h hogyan is néz ki ilyenkor (telefonos, nem túl jó)!
Üdv: demarsAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
jah még valami!
mennyi ideig kell egy memtestet futtatni ahhoz, h minden bizonyossággal ki lehessen zárni, h a memoria ludas ebben a dologban (vagy bármi másban)??
Valaki azt írta nekem, h akár 8 - 10 órát is lehet futtatni.... hát azt azért egy notinál csak nem kellene...! Én max 45 percet hagytam futni,(sajnálom szegényt ) de ezalatt, többször is végigment rajta, ill. a cpu n is! ekkor ment fel olyan 63 - 67 fokra a procc!
(vistával, volt olyan, h 105 fokot írt ki az rmclock...akkor forró is volt a gép, most olyan átlagos)Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
-
demars
addikt
igen!
csak azt tettem fel, illetve a chipset driver, az lényegében az igp, XP illesztő progi, s a display driver! ennyi driver van most összesen fennt a gépen...
semmi más progi nincs fennnt!
csak mert arra gondoltam, h lehet h csak az 1.1 es verzióval megy ez a csippszet ami nekem van a notiba...
próbálgatom próbálgatom.. de már unom!
most szólt egy haverom, megkérdezte egy laptopos szervízben, 5k a bevizsgálás! javítás nélkül! ha szoftveres hibát akarok javíttatni, az 15 k mindnnel együtt...
h ez pontosan mit takar, azt nem tudom, majd megkérdezem, sztem ebből az lesz, h be kell vinnem oda, mert egyszerűen hónapok óta nem bírok ezzel a r@'kkal... de csak is és kizárólag XP nél jön elő!!!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Politika
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Szólánc.
- PLEX: multimédia az egész lakásban