Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefanitsr
senior tag
Most hogy szeretném reprodukálni nem akaródzik összejönni.
Nos, ha jól emléxem úgy kezdődött a dolog hogy végigpróbálgattam egy rakás clock generatort annak ellenére, hogy egy bizonyos oldalon le van írva melyik a nyerő. Illetve konkrétabban nekem az nem jött be mert amint rányomtam és mozdítottam a csúszkán azonnal sokszorosára emelte a beállított értéket a kívánatosnak. Ezután felugrottam a listában felette következő első vagy második clock generatorra, kértem egy get fsb-t, majd mozdítottam kicsit az fsb csúszkán és set. A set pillanatában a wifim elment nyaralni mintha ki és bekapcsoltam volna, majd mikor visszajött akkor egész szépen ment addig míg nem kellett neki dhcp-n ip-t kérnie, amelyet gyakorlatilag végtelenségig kér és nem kap meg majd aztmondja, hogy nem sikerült kapcsolatot létesíteni. Kis lépcsőkkel felmentem egészen 167.5 MHz fsb-ig aholis a cpu-z kiírta hogy 1000 és 2000 MHz között ugrál az atom terheléstől függően.
Most ezt nemtudom reprodukálni, mert amikor elsőre 167.5-re rántottam az fsb-t szürke képernyő lett az osztályrészem, most meg smbus erroral szórakoztat a cumó. Lehet nem restart kellene neki hanem rendes ki és bekapcs, mingyárt teszek egy próbát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest