Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• stefanitsr

senior tag

válasz RatSon #1733 üzenetére

Most hogy szeretném reprodukálni nem akaródzik összejönni.

Nos, ha jól emléxem úgy kezdődött a dolog hogy végigpróbálgattam egy rakás clock generatort annak ellenére, hogy egy bizonyos oldalon le van írva melyik a nyerő. Illetve konkrétabban nekem az nem jött be mert amint rányomtam és mozdítottam a csúszkán azonnal sokszorosára emelte a beállított értéket a kívánatosnak. Ezután felugrottam a listában felette következő első vagy második clock generatorra, kértem egy get fsb-t, majd mozdítottam kicsit az fsb csúszkán és set. A set pillanatában a wifim elment nyaralni mintha ki és bekapcsoltam volna, majd mikor visszajött akkor egész szépen ment addig míg nem kellett neki dhcp-n ip-t kérnie, amelyet gyakorlatilag végtelenségig kér és nem kap meg majd aztmondja, hogy nem sikerült kapcsolatot létesíteni. Kis lépcsőkkel felmentem egészen 167.5 MHz fsb-ig aholis a cpu-z kiírta hogy 1000 és 2000 MHz között ugrál az atom terheléstől függően.

Most ezt nemtudom reprodukálni, mert amikor elsőre 167.5-re rántottam az fsb-t szürke képernyő lett az osztályrészem, most meg smbus erroral szórakoztat a cumó. Lehet nem restart kellene neki hanem rendes ki és bekapcs, mingyárt teszek egy próbát...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés