Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bogingrol
aktív tag
...huuu mennyi jo hir

-
bogingrol
aktív tag
azert kerdem mert nekem mondjuk amikor az everest-ben raklikkeltem a senzorra behujult mind a ketto (nekem pc alert a neve) szal szvsz ha biosban minden rembe van es nem gazol semmit a gep akkor nincs tul nagy gaz.bar biosok is vannak amik kepesek brutal felremutatni a dolgot, de en jobban biznek a bios-ba mint az ilyen ''vindozos'' dolgokban.amugy meg ha nincs gaz a geppel nincs ok a parara

-
bogingrol
aktív tag
Bővebben: link 3
ennyit tudok az ugyben segiteni, elvileg ezekkel a ramokkal tesztelodott a deszka MSI-nel.remelem a te mostani ramjaid nincsenek koztuk az szivas lenne -
bogingrol
aktív tag
,,,mit jelenthet az hogy ''ddr400 patch activated'' ? mod bios leirasaban van....
-
bogingrol
aktív tag
valami miatt az egyik link elkurodott, de az oldal bejon.szal botssss, de le toltheted , biztosan megtalalod oda is irtam mire kell klikkelni.nekem vegul is a mod bios bejott, nem mondom hogy nem voltam fraszos amikor flasheltem, de megerte (nekem legalabb is) persze csak sajat felelosegre tessek kiprobalni !!!!
-
bogingrol
aktív tag
esetleg vegso ketsegbeesesedben erdemes lehet kiprobalni az alabbi mod biost
bios
Bővebben: link
az oldal pedig (itt le is ellenorizheted hogy jot linkeltem e be, a
K7N2 delta2 series B.4 cimszo alatt talaltam amit talaltam (k7n2 delta2platinum)
en is innen toltottem le az ilsr-emhez a moddolt biost aminek koszonhetoen ide3-ra akar ketto hardot is rakothetek, a gyari bios csak egyet enged.nalam gond nelkul megy,meg vagyok elegedve vele. sok szerencset! -
bogingrol
aktív tag
asszem ez lesz az -
bogingrol
aktív tag
...ha esetleg a samsungok nem oldjak meg a problemat egy bios frissitest vallalj be szerintem mielott vegkepp lemondasz rola, tom ezt eleg sokan szajkozzak (mint pl nem indul a gepem =>biztosan szar a tap) de talan ha mar semmi mas nem marad barmit is irnak rola lehet meger egy probat
-
bogingrol
aktív tag
jo bena vagyok, most lattam hogy a tied 3200+

-
bogingrol
aktív tag
beneztem msi oldalara, ott a biosoknal megakadt a szemem par dolgon (- Add support AMD K7 Athlon SSF CPU ID = 6A0h , L2 521K
2600+, 2800+
- Add support AMD K7 Athlon CPU ID 6A0H, L2 256K
2500+,2600+,2800+,3000+)
nem tom, de gondolom megnezted te is, ha nem en kiprobalnam, egy biost visszaflashelni nem nagy szentiras...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest