Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Na most ugy neztem, hogy ablakban, kozben ment a jatek, lattam a kettot. Es bakker tenyleg csokken a mag orajel.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Teszteltem, probaltam tobbfelekeppen, kulfoldi forumokon valaszt kaptam. Ha szetvalasztom a temp limitet es a power limitet, es a power 100%-on marad, akkor ha leviszem a temp limitet az en esetemben 65re,nem fog teljesitmenyt csokkenteni a kartya semmi esetbe sem. Annyi lesz, hogy automatan szabalyozza a ventilátort ugy, hogy ezt a hofokot ne lepje tul. Ilyenkor nincs szukseg sajat magam beallitott fan speed grafikonra sem. Mag es memoria orajelek valoban nem csokkentek.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
A videokarim egy asus gtx 1050 TI 4GB. Gyári venti szabályzása elég gyér számomra, ezt úgy kell érteni, hogy 80 fok körül kapcsol csak rá igazán. MSI afterburnerben ha grafikont állítok be a fan speed résznél, akkor minden rendben, úgy állítottam be, hogy 70 fok fölé ne nagyon menjen.
Na de itt jön az érdekes rész. Gondoltam kikapcsolom ezt a grafikonos dolgot. Helyette a temp limitet állítgattam, most speciel 65 fokra tettem (power limit 100). Ez most azt jelenti, hogy nem megy 65 fok fölé a hőmérséklet, és ezt ő automatán szabályozza. De miért lehet az, hogy így sokkal halkabb a vga venti, mint ha a grafikonos megoldással használom? -
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Időközben a fan rpm kijelzés is meglett

-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Teljesen új vagyok a program használatában, most próbálom ki először. Egy kis segítséget szeretnék kérni!
1050TI karihoz semmi egyebet nem szeretnék, csak a fan speed-et állítani. Elsőre sikerült belőnöm az automata módot, ami nem is rossz, alacsonyabban tartja, mint ha nem használnám ezt a programot.
Mennyire javasolt az automata mód, tudtok-e tanácsot adni, miket érdemes bekapcsolnom? stb stb
Játék alatt beállítottam, hogy mutassa a fan speed-et, bár csak százalékban, de így is jó, az FPS értéket, a CPU hőmérsékletet. A CPU-ból nekem a magok nem kellenek, csak maga a CPU hőmérséklet.
Szóval pár tanácsot szívesen vennék, köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Peugeot, Citroën topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Battlefield 6
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 512GB Teljeskörű garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest