Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Versus
senior tag
Ebben a pillanatban túrtam freemailt! :)
Egyébként végigtúrtam a netet és annyi derült ki a sis-től hogy a harmadik negyedévben a Sis655FX jelzésű chipset támogatja majd a 800-as fsb-t.Az x-86 tesztje is arra jutott amire Kheopsz vagyis 180-as fsb-nél megállt a tudomány.
Milyen is az a lap pontosan mert a gyártó szerint sem támogatja a C-s procikat(persze ez nem gond ha fsb-vel bírja) csak éppen sehol sem akadtam olyan információra ezen az egy helyen kívül hogy megy benne mégis!
De ha Kheopsznak van lehetősége akkor tesztre fel!
Legfeljebb el leszünk küldve az ötleteink miatt! :) -
erdoke
titán
Nem, Keopsz az egyik házigazda próbálta egy szorzózár nélküli 3,0C-vel, de 180 fölött már nem volt stabil. Mármint a 8SQ800.
Nekem csak most jön a C-s procim, nem tudtam kipróbálni, így 875-ös lap is kellett. Kár érte.
Azt mondod, viszi a 260 körüli FSB-t is? Zannya, azt még a 7205 se viszi. -
erdoke
titán
Úgy érted, hogy SINXP-d van, és viszi a 2,4C-t? Ha igen, ez talán bátorító a topicindítóra nézve. Tuningot is bír 200 fölött? Meddig? Milyen RAM-okkal?
Egyébként én is csak azért adtam el, mert jött egy kis extra zsozsó, amit procira költhettem. Így lett B->C csere lappal együtt. -
erdoke
titán
Nem rémlik, hogy MSI állított volna ilyet. Gigabyte SiS655-ös lapjáról már állította a gyártó, hogy próbálta, és neki ment, de MSI-ről nem hallottam.
Kérj kölcsön egy C-s procit, aztán számolj be a tapasztalatokról, én is kíváncsi vagyok. Bocs, ha nem tudtalak megnyugtatni. :( -
gida27
csendes tag
Beleakarok rakni egy 800Mhz/FSB/ procit .Szeretném tudni ,hogy
müködni fog benne egyáltelán???????????
Aktív témák
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest