Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdi0
csendes tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni tőletek.
Adva van exchange 2003
az egyik felhasználótól (legalábbis feladóként szerepelt) rengeteg kimenő levél ment elsősorban kínai címekre (...qq.com, .... com.cn) akkor is amikor ki volt kapcsolva a gépe.
letiltottam a felhasználót - erre a dolog átmászott egy másik belső e-mail címre, és folytatta a spammalést. a megnyitott smtp portokat, fagyasztottam egy darabig és törölgettem a tartalmukat.
Mostanra eljutottam oda, hogy a postmaster@ küld riadóztató leveleket, hogy a levelesláda megtelt. (de rengeteget néhány óra alatt 14000) ami ledermeszti az egész szervert.
Sajnos nem lehet törölni a fiókot, mert vannak benne régi fontos levelek.Gondolom valami vírus teszi. (természetesen átnéztem az összes gépet ez ügyben)
Várom a megoldási javaslataitokat
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Synology NAS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest