- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arianrhod
újonc
Nagy bajt csináltam magamnak, kérnék segítséget!
Nagyon távol, és magányosan élek, interneten tartok kapcsolatot. Van egy új gépem, ami tegnapig kiválóan működött, Windows10 (64bit) oprendszer. Vásároltam a MicroSoft boltban egy appot, ami viszont megfertőzte trójai falovak tömegével a gépet. Hiába küzdöttünk vállvetve a Windows Defenderrel, és írtottuk ki a nyomorult férgeket, sikerült így is működésképtelenné tenniük a gépet. Először a "server imap" protokollt minősítette a Defender megbízhatatlannak, és kitöröltette velem, majd többé nem működött az email-fogadó szolgáltatás, azután leállt a küldés is, majd a Skype. Végül eltűnt az internet, nem állítható vissza jelenleg a WiFi, mert nem ismeri föl a rendszer a rootert.
Én született antitálentum vagyok az ilyen dolgokhoz, de nincs senki, akihez fordulhatnék, és járóképtelen vagyok. Vagyis nem tudom szervízbe sem vinni a gépet. Ezért kérnék egy távvezényléssel történő segélyakciót, annyira talán nem vagyok béna, hogy az utasításokat ne tudnám követni.
Tudnátok nekem segíteni visszaállítani a rootert? Gondolom, az imap szervert kéne először, ha jól sejtem, annak kitörlése okozhatta az összeomlást. Nagyon hálás volnék érte!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest