Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Carmageddon 2
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
marcee
addikt
Nekem is lenne néhány kérdésem:
Én GordianKnot+DivX5+VirtualDub-ot használok a saját minőségi céljaim elérésére, nem nagyon szoktam az alapbeállításokkal játszani, a minőségjavító funkciókat bekapcsolom, a megfelelő felbontást ki tudom választani...stb, de ez nem mindig jön össze (pl Az Élet Szép. Egész jól néz ki DVD-n, de a 2CD-s Divx mégis homályos lett 640x352-ben).
Ill. a fő problémám az hogy nagyon megtetszettek a Xvid filmek, a ripper csapatok munkáiból szinte nem találkozni ''kikockásodás''-sal, holott az ugyanő általuk nyomott divx3-as filmek elég sok kívánnivalót, hagynak maguk után, de a szinek a legkirályabbak.
Kipróbáltam egy filmemen (Sikoly, 106min) a 2-pass, 640x272-es felbontást Xvid+VirtualDub alapbeállításokon és azt kellett tapasztalnom, hogy semmivel sem lett jobb mint a DivX5-ös próbálkozásom (azt tudom hogy ez a hossz és felbontás valahol a minőségi kódolás alsó határa, de így legalább nem nagyítóval kell keresni a különbséget). (576x240-ben már nagyon szép lett, de gondolom a divx5 is az lett volna)
Szóval az lenne a kérdés, hogy ha az xvid sem alapból jó, akkor mi az amit egy profi máshogy állít be, ill. tudsz-e valami xvid-re kihegyezett encoder-t?
Ill. az említett profi rippek, ha kifogynak a sávszélességből, akkor homályosak és nem pixelesek lesznek: ezt hogyan lehet elérni (t.i. jobban ''tetszik'')
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest