Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
marcee
addikt
Nekem is lenne néhány kérdésem:
Én GordianKnot+DivX5+VirtualDub-ot használok a saját minőségi céljaim elérésére, nem nagyon szoktam az alapbeállításokkal játszani, a minőségjavító funkciókat bekapcsolom, a megfelelő felbontást ki tudom választani...stb, de ez nem mindig jön össze (pl Az Élet Szép. Egész jól néz ki DVD-n, de a 2CD-s Divx mégis homályos lett 640x352-ben).
Ill. a fő problémám az hogy nagyon megtetszettek a Xvid filmek, a ripper csapatok munkáiból szinte nem találkozni ''kikockásodás''-sal, holott az ugyanő általuk nyomott divx3-as filmek elég sok kívánnivalót, hagynak maguk után, de a szinek a legkirályabbak.
Kipróbáltam egy filmemen (Sikoly, 106min) a 2-pass, 640x272-es felbontást Xvid+VirtualDub alapbeállításokon és azt kellett tapasztalnom, hogy semmivel sem lett jobb mint a DivX5-ös próbálkozásom (azt tudom hogy ez a hossz és felbontás valahol a minőségi kódolás alsó határa, de így legalább nem nagyítóval kell keresni a különbséget). (576x240-ben már nagyon szép lett, de gondolom a divx5 is az lett volna)
Szóval az lenne a kérdés, hogy ha az xvid sem alapból jó, akkor mi az amit egy profi máshogy állít be, ill. tudsz-e valami xvid-re kihegyezett encoder-t?
Ill. az említett profi rippek, ha kifogynak a sávszélességből, akkor homályosak és nem pixelesek lesznek: ezt hogyan lehet elérni (t.i. jobban ''tetszik'')
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest