- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Kvaterner szégyen
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Többen ezt használják Bővebben: link, de én még nem próbáltam, szóval véleményt nem tudok róla mondani. A progit vili13 ajánlotta ebben Bővebben: link a topicban.
WillChi
Az AG és a AudioCatalyst nem erre való. Utóbbi ráadásul igen gyenge encoder-rel rendelkezik. -
Jared
aktív tag
Bővebben: link
Kiveséztük.
ON:Mp3Gain
<Adamsky>:Igaz én dobtam be a nevet legelöszőr,de hagyjuk.Igaz én nem használom, mert az alapzajt is nagyon felerősíti.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
Van rengeteg progi ami tud normalizálni. Ilyen pl. az ingyenes MP3DirectCut Bővebben: link
Gondolom neked valami olyasmi kellene ami tömegesen tudja és nem kell egyesével megnyitogatni. Erre engem is érdekelne valami megoldás. -
LionTm
aktív tag
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni. Rendelkezem némi zenével mp3 formátumban. Szeretném megoldani egy kis programmal, hogy az összes zene 0db-n szóljon, tehát mindegyik egy szintben.
Az a cél hogy az átalakított zenét konvertálja újra és mentse el. De más megoldás is érdekel.
Köszönöm a segítséget előre is.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI katana 15 HX Intel Core i7-14650HX, NVIDIA GeForce RTX 5070, 16 GB DDR5, 512 GB ssd
- Lenovo Legion Pro 16ADR10 gamer laptop
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- ASRock B550 Steel Legend
- HyperX Fury 64GB KIT / DDR4-3200MHz-CL16 / 4x16GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Csak két lépésben lehet megoldani, de csoportosan (''dögivel'') nyomja őket.