Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Többen ezt használják Bővebben: link, de én még nem próbáltam, szóval véleményt nem tudok róla mondani. A progit vili13 ajánlotta ebben Bővebben: link a topicban.
WillChi
Az AG és a AudioCatalyst nem erre való. Utóbbi ráadásul igen gyenge encoder-rel rendelkezik. -
Jared
aktív tag
Bővebben: link
Kiveséztük.
ON:Mp3Gain
<Adamsky>:Igaz én dobtam be a nevet legelöszőr,de hagyjuk.Igaz én nem használom, mert az alapzajt is nagyon felerősíti.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
Van rengeteg progi ami tud normalizálni. Ilyen pl. az ingyenes MP3DirectCut Bővebben: link
Gondolom neked valami olyasmi kellene ami tömegesen tudja és nem kell egyesével megnyitogatni. Erre engem is érdekelne valami megoldás. -
LionTm
aktív tag
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni. Rendelkezem némi zenével mp3 formátumban. Szeretném megoldani egy kis programmal, hogy az összes zene 0db-n szóljon, tehát mindegyik egy szintben.
Az a cél hogy az átalakított zenét konvertálja újra és mentse el. De más megoldás is érdekel.
Köszönöm a segítséget előre is.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak két lépésben lehet megoldani, de csoportosan (''dögivel'') nyomja őket.