Hirdetés

Aktív témák

• Pisti79

csendes tag

válasz cath555 #1941 üzenetére

Hát Kedves cath555, íme a Top 10 mp3 álmom:)

Hát az az igazság, hogy én most belátva kishazám kereskedelmének korlátait az InnoAX IMP 300/330-as típusnál döntöttem, jelenleg ez kb 80%-ban kielégíti igényeimet (sokat tud és van gusztusom kézzel is hozzányúlni, mert szép, alu ház, szép kijelző, bővebb infó: #1853-as hozzászólás), de nem bővíthető (ami miatt Neked gondolom megbukik a vizsgán) és baráti áron van az 512-es bruttó 28000Ft.

Persze nyálcsorgatva olvastam végig a külföldi weboldalakat is, pld a korábban említett Zling mp3 (azt hiszem pont Te írtál róla és képet is láttam róla itt), és megnéztem a Mistral féle Digitfab honlapot is, ahol szintén találtam nagyon fasza lejátszót. (5x5 cm kis kocka desig, rádió, diktafon minden). Momentán ez a kettő Neked is megfelelne, csak nem valószínű, h itthon kapható. Lehet, hogy fel kellene hívnom a Misztralt és megkérdezni hátha tudnának más típusokat is beszerezni. Bár már illúzióim nincsenek, mert mikor Traxdatát kerestem egy csomó boltot végighívtam, hát lehet, nézzen vissza később, nem bizos ennyi volt a válasz. Aztán begurultam, kinyomoztam h ki importálja őket, beszéltem a termékmanagerrel és ő közölte, hogy több már nem jön be, mert beszüntették a gyártást, helyette az 5000-es széria lesz. Ezt mégegyszer nincs kedvem eljátszani.

Szóval jelenlegi ismeretem szerint a Te befutód: Kingbyte Music Deluxe. Depon van róla infó. A Designja kicsit Ipod-os, kicsit babajáték kinézete van. Bővíthető, sokkal jobb a diktafonja, mint a Traxnak, viszont a rádiója gyengébb. Ha érdekel írok róla, volt nálam 2 napig, de visszavittem, mert a hangja nem volt az igazi. Írtam is róla a Kingbyte topicban, ha érdekel olvasd el. Ez kétségkívül olcsó, de nem kell csodát várni tőle. Viszont egész strapabírónak tűnt. A Traxhoz képest kellemetlenebb volt a hangja, magasba húzott inkább, nem volt annyira kiegyenlített, de tiszta volt és nem volt zajos sem.

Szóval én eddig jutottam szárnyaló mérnöki gondolkodásommal. Nyilván én egy bizonyos árkategóriában gondolkodom, nem szeretnék kiadni mondjuk csak max 30ezret, ennyiért akarom azt a lejátszót, ami a legtöbbet és a legjobban tudja.

Üdv

Üdv

Aktív témák