Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyfejű
tag
Elvileg most már tiszta a gépem, de az internetet továbbra sem tudja elérni több program ezért a leveleimet sem tudom letölteni.
-
Egyfejű
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Van egy Adware.ChinAd vírusom ami állandóan telepakolja a képernyőt reklámokkal. Ezt próbáltam kiirtani egy Yac nevű programmal ami aztán elárasztott minden szarral. A Malwarebytes leszedte ezeket és most megint csak az Adware.ChinAd maradt azt nem tudja eltávolítani, de azóta nem megy a Firefox és a Thunderbird. A Firefoxot sikerült beüzemelnem egy mentés, törlés, újratelepítés és visszatöltéssel, de a Thunderbirddel ez nem vált be.
Indítás után kiírja, hogy pop.gmail.com kikeresve..... és nem tölt le semmit.
Több cím is be van állítva, de egyiket sem tölti le, ha hüldeni akarok levelet akkor azt írja ki, hogy
"Az üzenet küldése sikertelen.
Az üzenet küldése a levélküldő (SMTP) kiszolgálóval (pop.gmail.com) ismeretlen okból megszakadt. Ellenőrizze, hogy a levélküldő (SMTP) kiszolgáló beállításai helyesek-e, és próbálja meg újra."A beállításokat nem változtattam.
A bögésző működik, de más programok nem érik el az internetet, nem tudnak adatbázist frissíteni pl. AVG, Malwarebytes, Skype nem indul, torrent nem megy.
-
Egyfejű
tag
BÚÉK!
Segítséget szeretnék kérni!
XP alatt a 17.0 verziótól kezdve mikor megnyitom a levelező progit 3x nyílik meg és ez nagyon idegesít.
Próbáltam az újratelepítést de semmi nem változik.
Másnak is volt már hasonló problémája?
Tudja valaki a gyógyírt?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 2080 (TU104)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest