Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
115.3.1 verzióra frissült a program néhány napja, azóta a témacsoport / üzenetszálak (nem konzisztens a fordítás) nézet elég furcsán működik. Van több mappám, amiben be van kapcsolva ez a nézet és van olyan mappa, ahol minden szál nyitva van és van olyan, ahol minden zárva. Ha nyitok/zárok néhány szálat, majd elkattintok másik mappára és vissza, akkor megint zárt/nyitott lesz az összes szál, függetlenül attól, hogy korábban miket nyitottam/zártam.
Miért? Másnál is ilyen? Korábban, amit kinyitottam, az nyitva volt később is, amit zártam, az zárva maradt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robotporszívók
- Samsung LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest