Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumoo
senior tag
Mostmár tényleg nem tudom mi van!
Biztonsági frissítés után ujrakellett indítani a gépet és mostmár megint tudok mail-t küldeni!
Igaz a kaptam egy kis segédletet, hogy mit is kell csinálni, hogy működjön elvileg.
Az smtp port szűrést kellett kikapcsolni a tés ügyfél honlapon. Lehet, hogy ez segített!
Remélem így is marad mostmár! Hanem akkor meg Téések rettegjenek!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszi mégegyszer mindenkinek!
Szumoo
-
szumoo
senior tag
Sziasztok.
Megvan a probléma! Hihetetlen módon a Tré-sek kavartak be megint.
Internet hozzáférésünk Téseknél van, de az e-mail címünk és weboldalunk más cégnél lett készítve (services). Válaszoltak a servicestől, hogy mivel tés internet hozzáférésünk van így Ők nem tudnak segíteni, mert ökegyelmék zárolták a portokat vagy az smtp-t vagy én nem tudom mit, de az a lényeg, hogy közvetlenül nem tudunk már küldeni levelet.
Annyira nem értek hozzá, így felvettem a kapcsolatot Tésekkel és majd mondják mi a teendő.
Köszönöm minden kedves fórumtársnak aki próbált segíteni!

Köszönettel:
Szum.
-
szumoo
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
Néha szokott nálluk is vmi gubanc lenni, de az csak max 1 óra volt.
Az a muris, hogy a weben meg tudok levelet küldeni tőlük, csak a thunderral nem megy ki az üzi. Fogadni tudok, csak küldeni nem.
Erősen gondolkodok rajta h dobok nekik egy mail, h mit is kéne csinálni, h menjen.
de jól látod elírtam a mail címet, nem is vettem eddig észre. Á, mostmár értem miért csak a vipmailre kapom a privis mailt
, Javítom nemsoká 
Szum. -
szumoo
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Természetesen mindent úgy adtam meg, ahogy kérte a progi.
Azért furcsálom ezt a dolgot, mert régebben nem volt ilyen probléma, csak mostanában jött elő. Első telepítés után semmit nem változtattam.
Várom még azért az ötleteket.
Szum. -
szumoo
senior tag
Ha jól emlékszem akkor azt írta ki, hogy nem tud csatlakozni a kiszolgálóhoz és ellenőrízzem a postafiók beállításait. Avast van fent és nem tudom, h volna neki ilyen tűzfal dolga. Van még egy Ad-aware, de ez nem hiszem, h bármit is számítana. Meg az a fantasztikus defender.
Ezek vannak csak.
Szerk.: mindent úgy csináltam ahogy a weboldalán írta, de eddig jó volt, csak mostanában kezdett ilyeneket csinálni, de egy idő után helyreállt. Szal lövésem sincs mi a gond.
[Szerkesztve] -
szumoo
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Sajnos a probléma fenn áll! A választ köszöntem meg!

Még mindig nem tudok levelet küldeni vmiért. Fogadni tudok, de küldeni
.
Próbál csatlakozni a szolgáltatóhoz, de eredménye nincs. Felraktam a legújabbat, de ettől sem változott semmi. A cégnél xp tűzfal van
, beraktam kivételekbe, de nekem úgy tünik mintha nem tudna kimenni. A szolgáltató weboldalján tudok küldeni, de thunderral nem sajna.
Remélem vmi csoda segít és megint menni fog.
Üdv.: Szum.
-
szumoo
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm szépen!

Üdv.: Szum. -
szumoo
senior tag
Sziasztok.
Elég régi verziót használok bennt a cégnél asszem 1.0.6-ot és mostanában gondok vannak vele. Az a probléma, hogy ha levet akarok küldeni, akkor nem mindig küldi el és hibaüzit dob ki. Semmi nem lett változtatva a beállításoknál. Nem folyamatosan csinálja, hanem csak néha. Arra gondoltam, hogy telepítem a legújabb verziót, csak nem tudom, h akkor megmaradnak a mostani levek? Telepítés előtt uninstalláni kell vagy csak simán rátelepítés elég?
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv.: Szum.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen egeret válasszak?
- Napelem
- Építő/felújító topik
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Gondolom csak a weboldalra kirakták oszt ennyi!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, Javítom nemsoká
.
, beraktam kivételekbe, de nekem úgy tünik mintha nem tudna kimenni. A szolgáltató weboldalján tudok küldeni, de thunderral nem sajna.