Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z44c
csendes tag
A képen látható beállitás nekem nincs, lehet hogy az pop3 vagy nem tudom. Imap postafióknál ilyen van: Szinkronizálás és tárhely > Üzenetek szinkronizálása > A póstafiókhoz tartozó levelek megtartása ezen a számítógépen. Pipa pedig ki van szedve, ennek ellenére ott figyelnek a leveleim indításkor és szinkronizálás előtt. Ráadásul olvasható formában.
Tehát amit el szeretnék érni: Elindítom TB-t semmi levél nem látható, beírom jelszavamat szinkronizál gmail imap fiókommal, elolvasom, örülök magamnak, miután bezárom üríti a beérkezett mappát (és kezdődik újra). Ami szintén be van állítva: Kiszolgáló beállításai > A beérkezett üzenetek mappa kitisztítása kilépéskor. Még sem sikerül neki. 
-
z44c
csendes tag
Tehát Neked ez a normális, hogy jelszó nélkül bárki el tudja olvasni a leveleidet? IMAP-nak pont ez lenne a lényege, hogy csak casheli és nem tárolja. Ehhez képest a jelszó beírása (synchron) előtt már olvashatók a beérkezett mappa levelei... Akkor még is csak tárol valamit... Azt az oldalt pedig már párszor olvastam, gondolkodtam is truecrypten pop3 esetében, de reménykedtem, hogy imap normálisan müködik TB-n, illetve hogy nem kell külön progit használnom egy ilyen alap dologért. Remélem most már érted mi a gond és nem kevered a szezont a fazonnal.

-
z44c
csendes tag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy ha IMAP Gmail accuntomat használom Thunderbird 3 alatt, akkor ha elindítom és nem írom be a jelszavamat csak mégsére kattintok miért tudom elolvasni a leveleimet illetve miért látom őket a beérkezett mappában és ami mégjobb miért tudom törölni? (persze csak ha beírom a jelszavamat utána érvényesíti a törlést) De hát ez az egész jelszó védelem kb vicc... Thudnerbird 1 óta várom, hogy biztonságon javítsanak, de semmi érdemleges. Erre jön az imap végre csak casheli a leveleket, és nem lehet visszanézni bárkinek egy jegyzettömb segítségével. Ahhoz képest jelszó nélkül ugyan úgy el tudom olvasni. 0 adatvédelem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Fotók, videók mobillal
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen program, ami...?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Wise (ex-TransferWise)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tehát amit el szeretnék érni: Elindítom TB-t semmi levél nem látható, beírom jelszavamat szinkronizál gmail imap fiókommal, elolvasom, örülök magamnak, miután bezárom üríti a beérkezett mappát (és kezdődik újra). Ami szintén be van állítva: Kiszolgáló beállításai > A beérkezett üzenetek mappa kitisztítása kilépéskor. Még sem sikerül neki.