Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
Van arra valami módszer, hogy a postafiókok sorrendjét megváltoztassam? Gondolom sejthető, hogy az nem játszik, hogy töröljem őket majd vegyem fel a nekem tetsző sorrendben. Nincs erre valami kiegészítő?
-
luciferc
őstag
az új thunderbirdhöz tartozó magyar helyesírási szótár nálatok is használhatatlan? egyszerűen nem ismeri a szavak nagy részét, amit meg igen, azt rosszul. kénytelen voltam a régiből a szótárt bemásolni, így jó, de azért mégis gáz, hogy a mezei felhasználók által letölthető szótár ilyen vacak. vagy csak én bénázok?
-
luciferc
őstag
van olyan add-on thunderbird alá, ami olvasatlan levél esetén villogtatja mondjuk a scroll lock led-et?
-
-
luciferc
őstag
-
luciferc
őstag
tud valaki olyan plugint, amivel megoldható, hogy a címjegyzék egyes elemeihez más-más feladót rendeljek? több email címem van, mindegyikről mást intézek, és zavaró, ha egy címzetthez nem a megfelelő címről megy a levél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nintendo Switch
- Hálózatokról alaposan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Megnéztük a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia) - AKCIÓ
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. csak abban bíztam, hogy mint oly sok mindenhez, hátha ehhez is van valami kiegészítés. hiszen elvileg ez (is) a nagy előnye a thunderbirdnek, hogy sok minden van hozzá pluszban. azért ha talál valaki ilyet, akkor szóljon!!