Hirdetés
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
peter889
üzenetére
ha a számítógépemen is tárolódnak a levelek, akkor a TB működése nem lényegesen lassabb, mint POP mód esetén?
Én semmilyen lassulást nem tapasztaltam.
És olyan be lehet állítani az IMAP-nál, hogy csak egy bizonyos dátumtól érkezett leveleket szinkronizálja be?
Lényegtelen, mert a fejléceket, meg valószínűleg a csatolmányok neveit úgy is leszedi. Szóval valamennyit így is, úgy is foglal.
Amúgy meg ha kevés a hely a rendszerpartíciódon, partícionálj vagy egy teljesen másik fizikai meghajtóra telepítsd a programokat. Így kevesebb lesz a rendszerpartíciós szemetelés.
-
Siriusb
veterán
válasz
peter889
üzenetére
Nem tölti le mindig indulásnál az egész postafiókot, csak a változásokat szinkronizálja. Ha IMAP-pal szinkronizálva van minden, akkor pl. ugyanúgy lokálisan keresel az üzenetek közt, s nem a szerveren. Ha csak 7 napnyi levelezés van megőrizve helyileg, a keresésénél be tudod jelölni, hogy a kiszolgálón is keressen.
Nálam minden le van töltve, így két helyen is megvannak a levelek, mintegy biztonsági mentésként.Dátum szerint így lehet beállítani:
Ha van másik nagyobb meghajtó a gépben, a thunderbird profil tanyázhat ott is, nem kell a rendszermeghajtón lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest