- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- kreténtehén: Első lengyel túra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
válasz
TigerCat
üzenetére
De ahogy az előbbi hsz-emben írtam, beírtam a felhasználó nevemet a Levélküldő (SMTP) kiszolgáló beállításaimnál: *****@digikabel.hu.
Vagyis a digis e-mail címemet.
És amikor a Thunberbird felcsatlakozott a Google fiókjaimhoz, hogy a leveleimet letöltsem, megadtam és elmetettem a Google fiókokhoz tartozó jelszavam.
Ez így működik nálam sok éve, és a már említett hiba áll fenn.
"Egyébként pl. UPC esetén nem kell hitelesítés. Úgy nézted?"
Most próbaként a Levélküldő (SMTP) kiszolgáló beállításainál a „Biztonság és hitelesítés" mezőben kivettem a pipát az "Azonosító és jelszó használatá"-ból, majd az e-mail küldésnél a köv. hibaüzenet kaptam:
"Hiba történt a levél küldése közben. A levelezőkiszolgáló válasza: relay not permitted..."
Valamit rosszul csináltam? Mit kellene tennem? Köszönettel várom a válaszod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest