Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Akkor fussunk neki megint.
Megjegyzem, en utoljara Pegasus Mail-t hasznaltam.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az szepen letoltotte a leveleket, de amikor mar jo let a webes hasznalat, es a PM-et nem fejlesztettek tovabb, atalltam webs levelezesre.
Ezt javasoltam masoknak is mindig, de kitalaltak, hogy mar van IMAP, levelezo program nem tolti le a leveleket, hanem bejelentkezik a gmail szerverre, mintha webrol belepne, de egyszerre tobb fiokot lehet figyelni vele.Erre fol most visitottak, hogy mar 1 gb felett van a data alkonytar, tehat megiscsak letolti a leveleket.
Ezert kerdezem, hogyha nem tolt le leveleket, akkor megis mit tolt le, mit keresgeljek a beallitasok kozott, valamint, hogy nyugodtan letorolhetem-e a leveleket, ha egyszer ugyis a gmail szerveren vannak csak tarolva?
Szamomra pedig a "allitsd, be, mukodni fog" nem ertheto, hiszen valakik beallitottak korabban, es most ugy tunik, megse mukodik jol. Nyilvan valamit vagy rosszul allitotak be, vagy kamu az, hogy nem tolt le semmit.
Remelem, igy mar ertheto.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Noctua NH-L12S L-Type
- Lenovo ThinkPad T470,14",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- Lenovo T14s Gen 1 Ryzen 7 pro 4750U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)