Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Akkor fussunk neki megint.
Megjegyzem, en utoljara Pegasus Mail-t hasznaltam.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az szepen letoltotte a leveleket, de amikor mar jo let a webes hasznalat, es a PM-et nem fejlesztettek tovabb, atalltam webs levelezesre.
Ezt javasoltam masoknak is mindig, de kitalaltak, hogy mar van IMAP, levelezo program nem tolti le a leveleket, hanem bejelentkezik a gmail szerverre, mintha webrol belepne, de egyszerre tobb fiokot lehet figyelni vele.Erre fol most visitottak, hogy mar 1 gb felett van a data alkonytar, tehat megiscsak letolti a leveleket.
Ezert kerdezem, hogyha nem tolt le leveleket, akkor megis mit tolt le, mit keresgeljek a beallitasok kozott, valamint, hogy nyugodtan letorolhetem-e a leveleket, ha egyszer ugyis a gmail szerveren vannak csak tarolva?
Szamomra pedig a "allitsd, be, mukodni fog" nem ertheto, hiszen valakik beallitottak korabban, es most ugy tunik, megse mukodik jol. Nyilvan valamit vagy rosszul allitotak be, vagy kamu az, hogy nem tolt le semmit.
Remelem, igy mar ertheto.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)