-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz
TigerCat
üzenetére
én most nyomtam át 1 éve kábé a céges levelezést archivummal,címekkel együtt ~30Gb, portable tb esr 17-esre, asszem 11 vagy 13 volt amivel kezdtem, de frissítettem közben.
atomstabil, pedig felraktam pár hasznos kiegészítőt, főleg importálás meg egyebek miatt, image resize, dropbox,duplikátumok keresése,importexporttools.
live mailből hoztam át mert úgy megborult az a phos hogy exportálni se tudtam semmit, csak az .eml fájlok maradtak meg.
én szeretem mert mindíg lehet találni vmilyen kiegészítőtt egy problémára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest