Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
gaben1000
üzenetére
Helló!
Nem tudom minek kérdezel, ha aztán hülyének nézed azt, aki válaszol

Én pontosan azt próbáltam ki amit leírtál problémát. Fogtam a google-t, rákerestem valamire, rákattintottam egy-két linkre. Bezártam és újra elindítottam a böngészőt, megint rákerestem, és valóban, lila maradt az a link amit már néztem. Ekkor megnéztem mi törli ki elvileg ezt a megjelölést (megtekintett linkek színezése) és ez a "böngészési és letöltési előzmények" volt, ugyanis csak ezt kipipálva (minden kiválasztva mint időtartomány), és google-ben rákeresve, már nem látszanak megjelölve azok, amiket korábban megnyitottam. Szóval szerintem próbáld ki amiket írtam, mert nem véletlenül írtam, amit írtam.
-
mikk2000
őstag
válasz
gaben1000
üzenetére
Nálam kitörli mind a ccleaner, mind a firefox ctrl-shift-del "böngészési és letöltési előzmények", időtartomány: minden. Szóval tényleg van valami gebasz nálad.
Nincs átirányítva a profil máshová? Csökkentett módban indított ff-nél sem töröl? Csökkentett mód + adminként indított firefox-al (ha tuti nem vírusos a firefox)?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen autót vegyek?
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Villanyszerelés
- Programozási versenyek
- További aktív témák...
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911